[An/IOS] 歡迎來到傳說對決

1001 回覆
17 Like 0 Dislike
呂布太屈
telegram 傳說對決谷
https://t.me/joinchat/AAAAAAvaM_z-JuMxFvUBbg

唔識用telegram
telegram 傳說對決谷
https://t.me/joinchat/AAAAAAvaM_z-JuMxFvUBbg

唔識用telegram

入唔到
打排位打到心淡 成堆亂9咁玩

排位都可以打成咁
亦都因為咁第一次殺30

不過都輸左好多場

申左,Chu

申左 失憶短兵

呢幾日收到好多申請
暫時50/50
麻煩各位未入既等一等先
要再等擴充

響game入面send條link其實㩒唔到

排位都可以打成咁
亦都因為咁第一次殺30

不過都輸左好多場

on9嫁 點解16分鐘可以殺55個頭,究竟對面點玩嫁

電腦黎架

排位都可以打成咁
亦都因為咁第一次殺30

不過都輸左好多場

對面電腦黎(冇MVP的), 你竟然咁有心機殺咁多
低排輸幾場就黎一場電腦場, 通常直接中路推爆就算

排位都可以打成咁
亦都因為咁第一次殺30

不過都輸左好多場

對面電腦黎(冇MVP的), 你竟然咁有心機殺咁多
低排輸幾場就黎一場電腦場, 通常直接中路推爆就算

排位都有電腦架?已經係C3

我見d隊友個個唔推塔我咪跟埋去殺
13888 買愛麗詩如何?定係瑟裴斯好?

申左 失憶短兵

呢幾日收到好多申請
暫時50/50
麻煩各位未入既等一等先
要再等擴充

響game入面send條link其實㩒唔到

係囉 你直接出個line id email 加你再邀入group咪仲好

愛麗絲垃圾黎

首選買咩好

愛麗絲垃圾黎

首選買咩好

你想玩乜先

愛麗絲垃圾黎

首選買咩好

你想玩乜先

而家都係主玩呂布 趙雲 穆加爵
見到D坦出攻裝真係好灰

愛麗絲垃圾黎

咁嚴重架,佩娜都夠垃圾......

13888買乜好?已用18888入刀鋒,放棄中

愛麗絲垃圾黎

首選買咩好

13888 坦就渥馬爾 中路就娜塔亞 射手就堇

呢度法師好似無乜人玩卡莉,佢比起小丑有更大範圍控制力,而且清兵速度一流,單人守對面雙人絕對唔難
想玩坦可以簡牛,又硬又控
除非你想買隻堇玩射手,唔係既話你留番d幣買奧義仲好

愛麗絲垃圾黎

見到上面了

首選買咩好

13888 坦就渥馬爾 中路就娜塔亞 射手就堇

呢度法師好似無乜人玩卡莉,佢比起小丑有更大範圍控制力,而且清兵速度一流,單人守對面雙人絕對唔難
想玩坦可以簡牛,又硬又控
除非你想買隻堇玩射手,唔係既話你留番d幣買奧義仲好

堇我怕雷到人,試過唔太識用,凡恩我用得比較好少少

愛麗絲垃圾黎

佩娜>>>愛麗絲
絕對唔垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞