[An/IOS] 歡迎來到傳說對決

1001 回覆
17 Like 0 Dislike

嘩屌

抽左幾多

15次

無課之15次?
點解咁都唔俾我啊 仆街羅斯!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=0sRT04QnEwY&feature=youtu.be
點解咁都唔俾我啊 仆街羅斯!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=0sRT04QnEwY&feature=youtu.be

係都唔比你五殺呀
不過兵慌馬亂,刺客入到去團戰偷到雞都唔錯啦
戰隊收人:幕後團隊

申請左
iPhone7s

申請左 Nicholas

申請左
iPhone7s

申請左 yeung619

申請左
iPhone7s

申請左 Ckrayy

好撚怕自已友選刀鋒

其實刀鋒真係好食隊友,坦同輸出唔夠真係送死

問題係
成日見到隊友沖出去自爆

見到啲gank唔到 沖出去一挑幾既刀峰就想嘔

申請左 Ckrayy

已申 jaylok

嘩屌

抽左幾多

15次

無課之15次?

課6,其餘無

15次

無課之15次?

課6,其餘無

點解我見唔到美娜個Skin可以抽

15次

無課之15次?

課6,其餘無

點解我見唔到美娜個Skin可以抽

嘩屌好撚正

申請左
iPhone7s

申請左,新手,手殘,名:女子口能巠力

申請左 Ckrayy

已申 jaylok

已申 年少輕狂~

申請左 Ckrayy

已申 jaylok

已申 年少輕狂~

全部accept左 歡迎
麻煩各位睇下有無未accept既
佢個申請列表怪怪地 有時show唔到出黎
有無巴打收到email星期六比賽?屌,不過果日要返工

我唔參加
雖然已經放緊新年假

有冇完整出裝?

炎魔戰斧 遊蕩者之靴 德魯伊戰甲 血怒戰甲 尖刺甲胄 冬日戰斧

炎魔戰甲可以代替血怒戰甲/尖刺甲胄
出既時候係對面太多血坦,要用兩件甲雙燒30%真傷打
炎魔戰甲前期出小件就已經可以雙燒 等齊裝先再升滿

馬洛斯出依套得唔得

原來無覆到
馬洺斯出裝都係坦為主
小弟入訓練場計過下數
如果出半坦裝
姐係有多一至兩件攻裝 龍骨 王者
一技15lv後一下好似斬千七八左右
出全坦 一件攻裝都唔落
一技斬1400-1500左右 只係差三百左右
所以出全坦裝 人地打你要扣完防先扣血
你打人就下下一技真傷千幾千幾咁轟
坦耐啲 出多一兩次一技 條數都喺翻到
同埋坦裝堆高啲血 一技回血同一技中人後普攻回血都回多啲 因為係計自己損失血量既百份比
有無巴打收到email星期六比賽?屌,不過果日要返工

我唔參加
雖然已經放緊新年假

無報名...
馬洛斯出裝建議
打野
炎魔斧 血 有寒冰制裁慢人
遊蕩鞋 團戰減少被控時間 跑線支援快 跑速高可以容易貼面用一技打中英雄
紅盾(唔記得個名) 減cd 物防 減敵人攻速
德魯 血 魔防 跑速 續戰
衝鋒甲 血 少量物攻 呢件裝淫賤喇 俾人打會加跑速 疊四層後快到痴線 只係慢過平時遊蕩鞋少少 一定快過ad本身個跑速
之後都係血怒 殺人助攻回%血

出裝順序唔洗跟死 ad肥就出物防先 魔攻肥就出魔防先
用刀鋒好灰,隊友輸出唔夠根本收唔到頭,不過更新完刀鋒好似威力細左
用刀鋒好灰,隊友輸出唔夠根本收唔到頭,不過更新完刀鋒好似威力細左

最憎你啲刺客撚
又要頭又要執又要唔坦得

最憎你啲刺客撚
又要頭又要執又要唔坦得

又唔好咁講 夾隊友既姐
雖然我最鐘意玩鬥士(趙雲 馬洛)追住啲刺客黎屌
更新到S2,成堆雷人出曬黎
好心唔係認真玩就唔好打排位啦
場場無坦秒鎖,一係就奇怪陣
最撚on9莫過於掛住搵人殺有兵都唔清 係咁打注意無人理 結果要我做坦既去清 最後人地靠兵海打爆哂啲塔GG
S2 d人雷到仆街
係咁輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞