[An/IOS] 歡迎來到傳說對決

1001 回覆
17 Like 0 Dislike
究竟推人地中路最入座塔果時,對面復活哂,我地得3個人,有2個得返一格血,係應該繼續爆塔定撤

應該爆唔切

100%撤 你個2條友死左
之後30秒都係5打3
人地強開戰 你地唔係太肥真心輸硬
到時就會反輸多幾座塔比佢

除非有滿裝堇加隻坦,就可以繼續拉打
究竟推人地中路最入座塔果時,對面復活哂,我地得3個人,有2個得返一格血,係應該繼續爆塔定撤

應該爆唔切

100%撤 你個2條友死左
之後30秒都係5打3
人地強開戰 你地唔係太肥真心輸硬
到時就會反輸多幾座塔比佢

除非有滿裝堇加隻坦,就可以繼續拉打

無坦
1516諗緊買唔買馬洛斯
衝鋒戰甲呢件裝實在太淫賤
渥馬爾出左呢件 越打佢走越快 痴線
有冇gp 方便組隊打rk
有無人一齊c打上去 屌佢老母rank一開波3隻afk

有tg 群 勁多人但會出聲嘅好少

Link?
開wtapp group 有冇人入?
馬洛斯即係王者榮耀既呂布,但係個邊定位係坦來,來到變左收割

之前google過 之前王者結算後新賽季會跌一個排
S->A
A->B
如此類推

原來係咁,但奬勵真係廢到 送金幣好過。

呢句岩呀 屌佢老母 王者都好似會送個skin
仆街啲錢勁難儲 30lv都未齊奧義

王者送一個skin,加上到s(王者)送3000鑽
A(鑽石)都有2000,呢度姑寒到呢

原來係咁,但奬勵真係廢到 送金幣好過。

即刻有公告
係唔係有巴打係入面做
出裝係咪跟大神就得
開wtapp group 有冇人入?

Link?

第一頁
新手,D牌,手殘,有無戰隊唔介意可加帶打,有無都多謝先!

我男友話佢爆得切,但因為我同另一隻撤,搞到佢爆唔到結果鬧到我喊

其實要睇環境
如果你男友咁有信心
就應該爆得切

我真係望唔透唔知幾時應該撤或者唔撤

「開語音,多交流」

即刻有公告
係唔係有巴打係入面做

尋日跌返落D1,好彩頭先上得切C3,
多隻Skin
老老柒柒,
隻躍動青春既刀鋒好撚正

不過要抽獎
你老闆呀,佢個Cap水方式又幾過癮
出裝係咪跟大神就得

有巴打話大神係鳩出;
新手分享係睇多啲同場既人點出,
尤其完場有MVP果啲都值得參考下

另外亦有巴打分享係「唔會出死一套裝」,
要視乎對方陣容而決定
簡單講比如對面三法輸出,
仲出物防鞋咪玩自己
邊隻坦最好用?
邊隻坦最好用?

On9,呢隻game無純坦,隻隻坦玩攻裝都好撚勁
邊隻坦最好用?

On9,呢隻game無純坦,隻隻坦玩攻裝都好撚勁

坦出坦裝都好撚好打
一隻逆命打爆哂…
趙雲又係無腦
利申新手
140場 單排上S
用渥馬爾成功上到
個人感覺B上A仲難過A上S
B既隊友成日搶紅藍 搞到jg遲上4lv
對線又壓勁前 難gank 又易比對面gank

乜原來要有jg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞