[An/IOS] 歡迎來到傳說對決

1001 回覆
17 Like 0 Dislike
打打下斷左
【1/23 網路狀況異常公告】
各位挑戰者大家好,
目前遊戲中出現網路異常的狀況,
針對這個問題技術團隊正在緊急處理中,
後續的修復進度將統一公布於此篇公告。
造成挑戰者的不便我們很抱歉இдஇ
《Garena 傳說對決》營運團隊 敬上
【1/23 網路狀況異常公告】
各位挑戰者大家好,
目前遊戲中出現網路異常的狀況,
針對這個問題技術團隊正在緊急處理中,
後續的修復進度將統一公布於此篇公告。
造成挑戰者的不便我們很抱歉இдஇ
《Garena 傳說對決》營運團隊 敬上

刷完牙繼續先

你地夠唔夠人 可唔可以一齊打排
而家c排

自爆

我都係 搞到我重新開機

我都入唔到,仲屈我個網絡有問題

依咁睇嚟係集體炒車啵,
一於每人賠返490劵做賀禮

login 唔到

我都入唔到,仲屈我個網絡有問題

依咁睇嚟係集體炒車啵,

login 唔到

賠金幣啦,買下奧義
改名要錢
當初手快快無改到名
巴打add 我啦
個名好撚柒

純真的冬瓜

同你一樣

唔想比錢改名
重新玩又好似好on9.....

6分鐘完場
我隊友都o哂嘴
完左先知我嗰隊兩個香港女仔

屌add人地facebook啦

保留啲幻想空間好啲嘅

可以add ?
我成日見到d香港人都想add fb 但唔知點搵
改名要錢
當初手快快無改到名
巴打add 我啦
個名好撚柒

純真的冬瓜

同你一樣

純真的冬瓜
開多過啦

不要再說了

一齊玩嗎巴打?

冇問題吖,唔好嫌棄我雷隊友的話

一陣加你啊,你點會雷 成日mvp

我絕對唔會同你講有一場我開凱薩然後俾佢殺左

依咁睇嚟係集體炒車啵,

login 唔到

賠金幣啦,買下奧義

這絕對不是道歉就可以了事的,這嚴重影響了團隊合作的精神,玩家對遊戲的信任,儘管明天還要上班還是力挺遊戲展現十足精神,完完全全需要金幣的賠償吧^_^
打打下斷左

萬氏巴
仲有冇玩石器?

賠金幣啦,買下奧義

這絕對不是道歉就可以了事的,這嚴重影響了團隊合作的精神,玩家對遊戲的信任,儘管明天還要上班還是力挺遊戲展現十足精神,完完全全需要金幣的賠償吧(^ ^)

Facebook個個響度刷呢段野
打打下斷左

萬氏巴
仲有冇玩石器?

打打下斷左

萬氏巴
仲有冇玩石器?

自從有次佢將個活動時間推後,跟住又突然提返前之後,我同我同事就灰左,棄撚左game

login 唔到

賠金幣啦,買下奧義

這絕對不是道歉就可以了事的,這嚴重影響了團隊合作的精神,玩家對遊戲的信任,儘管明天還要上班還是力挺遊戲展現十足精神,完完全全需要金幣的賠償吧(^ ^)

然後全服每玩家可獲得5金幣賠償
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞