[An/IOS] 歡迎來到傳說對決

1001 回覆
17 Like 0 Dislike
一開始都有玩呢隻 但係而家轉左玩王者

王者太易玩

呢隻先易玩,一拋經濟就好難追

唔係掛
屌那星⋯由C2跌返落D1⋯
場場都鍾意單打獨鬥,團戰又唔嚟幫手;
大佬我用愛麗絲已經幫到盡

Btw同隊未見過有勁既菲尼克,
次次都比依隻同刀鋒拖到成隊收皮
仲有勇

都話rank C 係刀鋒地獄
見人哋隊有好興奮,自己隊有就輸一半
排位B2留名
Lihkg隊係唔係已經爆左

利申 主玩小丑

仲有勇

感覺刀鋒都係睇隊友,肥起上黎秒殺後排

但逆風或者刀鋒肥唔起既話,等同4打5
新手 仲有無人玩緊
啱啱玩左幾日lm

仲有勇

去到後期大家齊裝點都係會變成四打五
所以刺客重要任務係前期帶風,碾壓對面,拉開經濟
岩岩新玩 想問下點解一開波打野個陣
會成日被自己友搶紅藍
是否正常😭😭 ?
有玩lol係咪易上手啲

仲有勇

去到後期大家齊裝點都係會變成四打五
所以刺客重要任務係前期帶風,碾壓對面,拉開經濟

所以我最憎果d前期俾刀鋒殺幾次,就係咁投降既人
我玩大象,前期係咁俾刀鋒追住斬
後期就變我追住刀鋒黎跳跳跳
打到上A 有無巴打一齊試下升s
同埋有無戰隊
打到上A 有無巴打一齊試下升s
同埋有無戰隊

Id : DasomBB
會成日被自己友搶紅藍
是否正常😭😭 ?

樓上有講
會成日被自己友搶紅藍
是否正常😭😭 ?

唔正常
有玩lol係咪易上手啲

係,都係講對戰觀念
有玩lol係咪易上手啲

係,都係講對戰觀念

唔怪得之無人殺到我啦
一揀愛麗絲就算你拎mvp又盛
都係會人鬧雷
有次個台好開mic 鬧我揀愛麗絲
其餘三仔狗公就一齊屌
塔都未爆就投降
新手
主力趙雲,打野為主,我就習慣出打野刀,但其實帶唔帶打野刀好?

新手
主力趙雲,打野為主,我就習慣出打野刀,但其實帶唔帶打野刀好?

點解有個咁既表,點整

我覺得打野刀幾好用,反而制裁就未必需要
新手

點解有個咁既表,點整

Garena app
都係會人鬧雷
其餘三仔狗公就一齊屌
塔都未爆就投降

長玩愛麗絲
老老豆豆愛麗絲去到後期重要性都好高;
上至團戰輔助減速兼引單殺英脫離隊形捉我、
下至掩護隊友加速走佬一樣重要

係就係無乜輸出,但佢對團隊個加乘效果極高;
如果最想見到隊面有既角色係刀鋒、
咁最唔想見到既一定係愛麗絲 卡莉同小醜
新手

點解有個咁既表,點整

個表你單Garena ,連結返個帳號就得
制裁係幫我一開頭打野打得快啲啫
到中期趙雲被動疊加+打野刀疊加再配合制裁,打野真係斬瓜切菜(雖然呢個時候通常係追住人嚟斬
新手

點解有個咁既表,點整

到中期趙雲被動疊加+打野刀疊加再配合制裁,打野真係斬瓜切菜(雖然呢個時候通常係追住人嚟斬

如果隻game用左fb連,個app就算連左fb都睇唔到
都係會人鬧雷
其餘三仔狗公就一齊屌
塔都未爆就投降

長玩愛麗絲
老老豆豆愛麗絲去到後期重要性都好高;
上至團戰輔助減速兼引單殺英脫離隊形捉我、
下至掩護隊友加速走佬一樣重要

係就係無乜輸出,但佢對團隊個加乘效果極高;
如果最想見到隊面有既角色係刀鋒、
咁最唔想見到既一定係愛麗絲 卡莉同小醜

一般啦輔助 早期肥左刀鋒 堇個d 好快完game
隻game兵太勁 塔同龍太廢
快手食兵推兵線同偷龍已經差好遠

點解有個咁既表,點整

如果隻game用左fb連,個app就算連左fb都睇唔到

得架,我一開波都係連fb,你連返garena就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞