《神盾局特工》Agents of SHIELD Season 4討論區

934 回覆
35 Like 1 Dislike
may姐都未救到又要救多個喇
好型
Aida真係好正

佢唔做機械人做番人真係好正
真人Aida 正過LMD
一路做LMD都無乜野, 一做返人正幾十倍

現實叫咩名 有無ig

現實叫咩名 有無ig

Mallory Jansen
睇過佢live 好似有啲老
今集冇人講
越黎越多LMD好撚煩 快D講番GHOST RIDER啦屌
調哂包
換埋jemma吖笨
調哂包
換埋jemma吖笨

咪臭係
快撚D完啦好唔好 LMD呢個題材好快悶
分分鐘最後一人一個LMD
分分鐘最後一人一個LMD

全劇完。
今集冇人講

GR已完唔會再講
S04前半講GR帶Darkhold出嚟,後半講Darkhold點造LMD
今集冇人講

GR已完唔會再講
S04前半講GR帶Darkhold出嚟,後半講Darkhold點造LMD

Darkhold係邊到黎
全世界都係LMD
話時間有d怪個陣等我仲以為成個救人行動都係simulation
覺得season 4 好似唔同左feel咁 冇以前咁好睇
可唔可以唔好再加coulson may感情線
總係覺得之前議員個inhuman細佬 會係Season 4 拯救SHIELD
但係都未知佢果個能力可以點幫到手
總係覺得之前議員個inhuman細佬 會係Season 4 拯救SHIELD
但係都未知佢果個能力可以點幫到手

老實講點解俄國佬同議員細佬個能力好似咁撚屈咁,好似要被人殺都好難咁⋯
仲有而家darkhold係博士手中但仲要不停咁換lmd 入去又唔比番may佢地,好想知佢地個計劃係想點
屌吹到換曬
覺得season 4 好似唔同左feel咁 冇以前咁好睇

上季已經唔好睇
得第二季好睇
仲有而家darkhold係博士手中但仲要不停咁換lmd 入去又唔比番may佢地,好想知佢地個計劃係想點

agger 依家連個俄佬都死埋,做乜要換埋Fitz-Simmons
嘩屌 眨下眼就換晒做LMD
有冇人覺得Fitz先係比人換左既LMD
唯一獨處既人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞