《神盾局特工》Agents of SHIELD Season 4討論區

934 回覆
35 Like 1 Dislike
今集都幾多位估佢唔到
估唔到會見返Trip雖然對呢個角色冇乜感覺但係都叫做回歸
仲有最後Daisy
Mace咁就去左

我load左一陣先load到佢係邊個 太耐冇見

s1畀人加機械野果個人?

Daisy Terrigenesis 嗰陣hi 到Terrigen Mist 變化石瓜左

係喎咁may唔係Inhuman咁會唔會gg

支野好似係新野嚟
改良咗
唔係inhuman都唔會有事

藍色嘅Terrigen Crystal 係purify過
冇晒令Human 石化嘅成分,剩係得令Inhuman Terrigenesis 嘅成分
見返Trip好開心 S2個陣好鍾意佢
不過Mace咁就死左
見返Trip好開心 S2個陣好鍾意佢
不過Mace咁就死左

新嘅唔去 舊嘅唔黎
見到TRIP爭D哭左
trip 差Hunter Bobbi Lincoln
如果唔係Bill Paxton過左身
我估佢應該都會係FRAMEWORK出番黎
Mace
如果今季真係最後一季
我開始擔心Fitz條命仔
如果今季真係最後一季

官方確定左有第5季,不過可能第5季係最後一季
如果今季真係最後一季

官方確定左有第5季,不過可能第5季係最後一季

咁都好啲
因為通常呢啲角色去到最後都會突然醒覺
然後為咗保護自己重要嘅人而犧牲
全部人都覺醒除左fitz

Mace 都未覺醒
不過終於做返次英雄 算係咁
完呢條 arc 應該會好唔捨得呢個善良 ward
明明果陣 ward 仔係 hydra 完左之後就想改邪歸正

btw 點解 aida 唔洗埋 racliff 個腦,keep 住佢啲記憶玩鳩自己?

個女
有冇daisy同simmons ig

Mace 都未覺醒

btw 點解 aida 唔洗埋 racliff 個腦,keep 住佢啲記憶玩鳩自己?

反正真人都死左
又都算整佢出黎果個 留住佢條命仔先
愈做愈正

Mace 都未覺醒

反正真人都死左

我意思係唔搞佢失憶?
咩都唔記得然後同 agnes 做農夫咪算

Mace 都未覺醒

反正真人都死左

我意思係唔搞佢失憶?

可能留番佢黎fix bugs?
Trip 係邊個 唔記得左
好慘
Btw好睇咗好多

個女

點解個個都唔記得

點解個個都唔記得

第二季既一個Agent,同Daisy一齊石化但死左

Mace 都未覺醒

反正真人都死左

我意思係唔搞佢失憶?

可能留番佢黎fix bugs?

死左既人洗唔到腦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞