《神盾局特工》Agents of SHIELD Season 4討論區

934 回覆
35 Like 1 Dislike
Robbie搞掂之後係咪即係會死
終於有人開post
本書會出二進制

見到笑左出黎

最尾畫左個人腦出黎 好想知下集會點

自己整左個腦

黎緊應該都會將個腦整埋落自己到 之後黑化 then avengers2劇情上演
好鐘意ada 畫portal個陣好型
今季d CG特效燒左幾多錢
停左幾個星期 今集已經唔記得去睇
aida黑化?
Aida感覺上會變第二個Ultron
一開頭睇預告以為robbie死左, 交左個能力比mack
超正睇Aida晝度門出黎

精通黑魔法應該勁奧創好多
一開頭睇預告以為robbie死左, 交左個能力比mack

robbie好正
睇到aida畫左 dr strange果個門 即刻大叫左出黎 唔撚係掛....

不過ai就好想做人, 有人腦, 人就唔想做人
Xboxone Contana留名系統過熱,請勿站在系統附近。
其實博士點知本書內容超越人腦極限???咁點解實驗室班人又可以睇到???
其實博士點知本書內容超越人腦極限???咁點解實驗室班人又可以睇到???

一個很想要
一個唔撚要
睇到aida畫左 dr strange果個門 即刻大叫左出黎 唔撚係掛....

不過ai就好想做人, 有人腦, 人就唔想做人

dr strange 都講左嗰d magic 其實只係program, 用其他dimension ge energy 去做d 唔合law of physic ge野, 所以d devil 其實只係其他次元ge 生物,
Aida有腦之後鐘意左fitz ,跟進著為佢而死

(應該係)
Aida有腦之後鐘意左fitz ,跟著為佢而死

(應該係)

留名
咁少人嘅
究竟個inhuman 係邊個
咁少人嘅
究竟個inhuman 係邊個

八婆議員個阿哥

精通黑魔法應該勁奧創好多

Aida有腦之後鐘意左fitz ,跟著為佢而死

(應該係)

斷估唔會咁tvb掛
冇人
最近追返哂之前幾季
想問幾耐會更新一次
見到第6同第7集隔左幾個禮拜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞