《神盾局特工》Agents of SHIELD Season 4討論區

934 回覆
35 Like 1 Dislike
Mace
好正
今季真係好撚正
Mace
睇到眼濕濕
淚已流
支共越睇越似hydra
今集都幾多位估佢唔到
估唔到會見返Trip雖然對呢個角色冇乜感覺但係都叫做回歸
仲有最後Daisy
Mace咁就去左
今季真係好正 每集都好期待
真係一季好睇過一季
Framework呢個chapter真係唔錯
最後Mace
貼眼洗腦
Trip
Chloe Bennet 冇講錯,呢條 Arc 對由第一季睇起嘅觀眾真係好 rewarding
回歸好驚喜
支共越睇越似hydra

根本就係 舉報動亂份子重唔係文革個陣全民大批鬥?
重有就係團體係個人之上既概念聽落真係好撚熟
支共越睇越似hydra

其實呢個 hydra 都係 fake hydra
最慘支共呢個 framework 係冇 backdoor
may 又衰係d 細路到
may 又衰係d 細路到

我諗喚醒may既就係佢地
mace
好鍾意Jemma 同fitz呢對
睇到framework 入面Aida 同fitz嘴或拖手就好想郁Aide
支共越睇越似hydra

其實呢個 hydra 都係 fake hydra
最慘支共呢個 framework 係冇 backdoor

改歷史
洗腦教育
Mace
今集都幾多位估佢唔到
仲有最後Daisy
Mace咁就去左

我load左一陣先load到佢係邊個 太耐冇見

s1畀人加機械野果個人?
今集都幾多位估佢唔到
仲有最後Daisy
Mace咁就去左

Daisy Terrigenesis 嗰陣hi 到Terrigen Mist 變化石瓜左
今集都幾多位估佢唔到
仲有最後Daisy
Mace咁就去左

Daisy Terrigenesis 嗰陣hi 到Terrigen Mist 變化石瓜左

係喎咁may唔係Inhuman咁會唔會gg
今集都幾多位估佢唔到
仲有最後Daisy
Mace咁就去左

係喎咁may唔係Inhuman咁會唔會gg

支野好似係新野嚟
改良咗
唔係inhuman都唔會有事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞