《神盾局特工》Agents of SHIELD Season 4討論區

934 回覆
35 Like 1 Dislike
佢竟然會留低
下季無佢啦?

真係估唔到
Framework 入面嘅 Ward可能可以好似Ada咁整個Body返去現實世界喎,Ada搞咁大壇野整部機出嚟可能唔只用一次,可能會傳送Framework入面嘅Hydra軍隊返現實世界打Shield
Framework 入面嘅 Ward可能可以好似Ada咁整個Body返去現實世界喎,Ada搞咁大壇野整部機出嚟可能唔只用一次,可能會傳送Framework入面嘅Hydra軍隊返現實世界打Shield

屌咪又黎
AIDA仲識teleport

屌咪又黎

下一集開始叫星球大戰
Yoyo Jemma
yoyo 真係好撚慘

啱啱先終於溶化舊頑石冇耐,一個唔該就冇撚左條仔

MACK如果知道現實世界有YOYO,唔知會唔會改變到個結果
yoyo 真係好撚慘

唔會,對似佢黎講YOYO只係1個陌生人,冇感情,冇記憶
有冇人覺得AIDA好正
yoyo 真係好撚慘

唔會,對似佢黎講YOYO只係1個陌生人,冇感情,冇記憶

Framework入邊個女對佢黎講係大過一切
Yoyo? Who fucking cares
Mack個一段寫得唔錯,劇情寫佢之前一路以來都為個女死而自責,咁樣安排都算係咁(雖然可能仲會安排之後會變結局
MACK呀,屌
識瞬間轉移
今集完全無出現過ward
fitz咁搞, 返到黎現實世界都要搞好耐先面對到自己
如果真係無S5咁點收科
識瞬間轉移

好想知點做到
識瞬間轉移

好想知點做到

DR STRANGE見到會唔會慚愧
個機械人連圈都唔洗畫
https://www.youtube.com/watch?v=d0nGtVUKmXI

Season 4 Episode 21 Trailer

Mack
https://www.youtube.com/watch?v=d0nGtVUKmXI

Season 4 Episode 21 Trailer

Mack

佢影住Mack會唔會係佢個女喺framework 畀hydra殺左 所以去返現實?

利申 鳩吹
識瞬間轉移

好想知點做到

個傳送方法好似X MEN 隻 nightcrawler
入framework前
喺framework度
喺framework後
fitz都係做兵
ada 9成俾ghost rider搞掂

睇怕都係
Ward係咪完
framework個skye咪唔會係返framework到
因Skye跳左入個洞到
如果係咁ward都幾慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞