《神盾局特工》Agents of SHIELD Season 4討論區

934 回覆
35 Like 1 Dislike
有冇人覺得Fitz先係比人換左既LMD
唯一獨處既人

唔會係啦,最尾收又整番MAY出黎
全部都LMD
Coulson段說話抄Ronan既
Ronan:我殺過咁多人,唔記得殺過你老婆同女喎
唯一獨處既人

都有可能既~ 我都覺得同時換曬4個人做LMD太誇張
相反, 如果換左既只係Fitz, 佢返到去再整fake個server, 令Jemma以為另外4個俾人換左~ 都會攪到亂曬
我反而真係想快D見到議員細佬, 想知佢係呢件事入面會係一個咩既定位
唯一獨處既人

都有可能既~ 我都覺得同時換曬4個人做LMD太誇張
相反, 如果換左既只係Fitz, 佢返到去再整fake個server, 令Jemma以為另外4個俾人換左~ 都會攪到亂曬
我反而真係想快D見到議員細佬, 想知佢係呢件事入面會係一個咩既定位

如果無換到
咁coulson咩理由著LMD may
Mola mola睇預告coulson比人捉左喇
覺得season 4 好似唔同左feel咁 冇以前咁好睇

上季已經唔好睇
得第二季好睇

冇咗robbie又開始爛
呢半季變左睇 terminator 咁

好似見到兩個眼熟既人係the100出現

Superior=King Roan

早兩日個inhuman 炸彈佬
好似係第三集出現左幾秒

早兩日個inhuman 炸彈佬
好似係第三集出現左幾秒

第一次superior 一出場就認得
仲等緊black bolt
屌 全部換晒做LMD
今集原來係LMD FINAL
下集又新故事
話第三個故事係reward fans

利申:今集未睇
下集又新故事

好似係又有ward
下集又新故事

好似係又有ward

https://www.youtube.com/watch?v=PZZswdkcFDI
好似又休
好似又休

停撚到4月4號先播
又hydra
Ward死極都死唔去
屌你又有ward
煩唔煩呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞