《神盾局特工》Agents of SHIELD Season 4討論區

934 回覆
35 Like 1 Dislike
下星期結局有無話會加長呀

兩集連播

好想快啲到下星期三
人人真係晏晝就有超正

人人+1
兩集播正呀
但係 都唔知有無第五季 就算有 都唔知要等幾耐
[無聊討論] 點解Aida可以自由teleport去潛艇,但係佢宜家個設定又講到佢去唔到飛行緊嘅飛機(潛艇都係海底行緊,應該唔關上左天空事掛),佢都上個飛機,照計有個concept可以去到.
雖然睇劇唔好駁劇
下星期結局有無話會加長呀

兩集連播

好想快啲到下星期三
人人真係晏晝就有超正

人人+1
兩集播正呀
但係 都唔知有無第五季 就算有 都唔知要等幾耐

有既都要9,10月
[無聊討論] 點解Aida可以自由teleport去潛艇,但係佢宜家個設定又講到佢去唔到飛行緊嘅飛機(潛艇都係海底行緊,應該唔關上左天空事掛),佢都上個飛機,照計有個concept可以去到.
雖然睇劇唔好駁劇

因為移動中兼開左隱身MODE所以唔知係邊
如果我係fitz一定要新女
新女咁撚正
新女咁撚正

真心咩 一發起癲上黎好恐怖
新女咁撚正

唔好再拆散科學組啦
新女咁撚正

唔好再拆散科學組啦

以為Aida真係會變返好
不過佢真係幾靚
好想睇robbie vs aida
好想睇robbie vs aida

Ada崩潰了
新女咁撚正

唔好再拆散科學組啦

以為Aida真係會變返好
不過佢真係幾靚

邊到有提大結局做2個鐘
之前係因為ep21 22合併做先2個鐘
邊到有提大結局做2個鐘
之前係因為ep21 22合併做先2個鐘

s123都係22集, 最尾一集2個鐘
Aida失戀就痴q咗線
呢套野aida真係演得好好
機械人/人form d神態
尤其是今集表現到岩岩學識感情 同埋崩潰個下
肯定冇第5季了 今季season final大結局
之前新聞話gr會起season final 岀現
今集見到gr 即係mola mola
何況inhuman 9月播 仲邊有位播aos
Aida演技真係好好 雖然對佢演機械人果陣無乜feel,但演博士條女開始覺得佢演技唔差,對人既情感表達得好好,直到最新今集21 先至真係覺得佢演技好好 對情感既初接觸 果種懊惱、失戀突然發癲想發洩、憤怒等等都演繹得好清晰。 而且條女明明塊面好方 但都覺得佢好靚
慘 最後一集可唔可以哂冷返哂之前咁多角色

Bobbi Hunter
由S01E01開始集集追冇停過 以前仲成日停播 好唔捨得
Aida演技真係好好 雖然對佢演機械人果陣無乜feel,但演博士條女開始覺得佢演技唔差,對人既情感表達得好好,直到最新今集21 先至真係覺得佢演技好好 對情感既初接觸 果種懊惱、失戀突然發癲想發洩、憤怒等等都演繹得好清晰。 而且條女明明塊面好方 但都覺得佢好靚

呢個演員真係好正

呢個演員真係好正

佢一聽到fitz講her個反應好正

呢個演員真係好正

佢一聽到fitz講her個反應好正

第1次失戀
aida個處仲係到呀 fitz都冇試過處啦
simmons已經係外星果陣比will玩爛 (好一頂綠帽)

比我係fitz實揀aida
肯定冇第5季了 今季season final大結局
之前新聞話gr會起season final 岀現
今集見到gr 即係mola mola
何況inhuman 9月播 仲邊有位播aos

季季結局都係叫season finale
Inhumans第一季得8集
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞