《神盾局特工》Agents of SHIELD Season 4討論區

934 回覆
35 Like 1 Dislike
Ward係咪完
framework個skye咪唔會係返framework到
因Skye跳左入個洞到
如果係咁ward都幾慘

可能可以好似online game咁
原地spawn返個出嚟
反正基本上都係aida操控
有乜所謂
諗諗下有啲似westworld
我已經有啲忘記左現實啲劇情,比Framework迷惑左…………
Mac 離隊
Ward 歸隊
Aida有埋superpower 睇怕得ghost rider先收服到佢
Aida有埋superpower 睇怕得ghost rider先收服到佢

官方都講左ghost rider之後會有戲本 睇黎巴打思路十分正確

官方都講左ghost rider之後會有本 睇黎巴打思路十分正確
希望Ward條線未完
望著ward就覺得佢點都會背叛......
請問巴打用開咩網睇?我果個網update好慢
請問巴打用開咩網睇?我果個網update好慢

VM or moviesun
識瞬間轉移

好想知點做到

from Gordon or darkhold?
Mack返現實世界同yoyo生多個hope咪得囉
識瞬間轉移

好想知點做到

Aida改自己做Inhumans?
識瞬間轉移

好想知點做到

佢可以隨時改咩
等下一集解畫

what if aida doesnt feel guilty at all?
識瞬間轉移

好想知點做到

佢可以隨時改咩
等下一集解畫

i was just 9up
stay tuned
屌 又要等下一集
may 同 coulson 只要係現實禁個制
mack就會返到黎
望著ward就覺得佢點都會背叛......

點都做唔返好人
mack就會返到黎

會有brain damage ?
mack就會返到黎

但係點解一開始aida都係直接拉博士出黎?
其實大家仲記唔記得Season 4頭幾集果個議員細佬跌左落海之後又變返化石。
斷估佢唔會果次咁樣留個伏筆又唔交代返掛
應該會之後呢2集出返黎?
其實大家仲記唔記得Season 4頭幾集果個議員細佬跌左落海之後又變返化石。
斷估佢唔會果次咁樣留個伏筆又唔交代返掛
應該會之後呢2集出返黎?

係喎
差啲唔記得佢
mack就會返到黎

但係點解一開始aida都係直接拉博士出黎?

話晒果度係主機 禁制disable應該冇事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞