《神盾局特工》Agents of SHIELD Season 4討論區

934 回覆
35 Like 1 Dislike
屌你比bobbie 同 hunter返黎好過啦
Ward哩d死煩膠

Bobbie好似拍緊第二套劇,應該回歸唔到
Jemma係framework死左係咩玩法
Jemma係framework死左係咩玩法

係咪代表Fitz 理想係死左Jemma
毒撚好型
下季成季講framework入面既故仔
點解daisy唔係LMD? 之前fitz同simmons發現coulson佢地係LMD嘅時候daisy唔係都係其中一個咩?
點解daisy唔係LMD? 之前fitz同simmons發現coulson佢地係LMD嘅時候daisy唔係都係其中一個咩?

我估應該係LMD Fitz做左手腳
LMD個尾其實幾正,做得幾好

不過ward我諗係個關鍵,正如daisy一起身係諗起lincoln唔係ward

不過jemma死左係咩玩法?佢入去前先話過die in the framework就真係會死
Fitz 係framework唔再係毒撚
LMD個尾其實幾正,做得幾好

不過ward我諗係個關鍵,正如daisy一起身係諗起lincoln唔係ward

不過jemma死左係咩玩法?佢入去前先話過die in the framework就真係會死

唔知點解我覺得fitz開門拖出黎個人會係Aida, 因為Aida理論上係GM,而佢又想知啲人類情感係啲咩,最理想就可以利用fitz同jamma去理解,而且fitz都算係佢造物主之一 ,不過emma會點係framework出現 唔通係個填到爬出黎
好撚好睇。。
好撚好睇。。

點解呢季評語
唔係勁唔好睇
就係勁好睇
好撚好睇。。

點解呢季評語
唔係勁唔好睇
就係勁好睇

好撚好睇
廢柴專士死左真係大快人心

期待已久
好撚好睇。。

點解呢季評語
唔係勁唔好睇
就係勁好睇

好撚好睇

因為真係好撚好睇
Framework明買明賣都好過睇左幾集先知係幻術
拍Framework果part可造性好大,有d期待
好撚好睇。。

點解呢季評語
唔係勁唔好睇
就係勁好睇

好撚好睇

因為真係好撚好睇

雖然遍離左前三季既大主皆,但第四季探討既問題好吸引
John garrett 死左,我指真人

岩岩都睇到篇新聞

岩岩都睇到篇新聞

好撚好睇。。

點解呢季評語
唔係勁唔好睇
就係勁好睇

好撚好睇

因為真係好撚好睇

雖然遍離左前三季既大主皆,但第四季探討既問題好吸引

第一季後半好睇
第二季後半好睇
第三季可無視
第四季開頭係GR吸引
LMD最尾呢集
果啲氣氛
真係好好睇喎唔係講笑

岩岩都睇到篇新聞

Rip
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞