《神盾局特工》Agents of SHIELD Season 4討論區

934 回覆
35 Like 1 Dislike

硬係覺得mace今季尾會死

硬係覺得mace今季尾會死

編劇實唔會畀coulson好過
今集好正 fitz
究竟幾時同dr. Strange 連動
今集好似走錯台去左睇westworld

其實我想問今集係創造左個機器人may 出黎?佢嘅諗法會唔會係整每人一個機器人出黎替代班成員咪可以做到保護佢地免受危險囉?!同博士出發點相同但方法奇特紅?[/quote]
以為may姐走得甩
好慘啊may姐
以為may姐走得甩
好慘啊may姐

如果May姐走得甩就會end topic
之前有提過第4季有3個故事
以為may姐走得甩
好慘啊may姐

如果May姐走得甩就會end topic
之前有提過第4季有3個故事

即係仲有一個故事?
唔係10集完啦咩?
其實係咪個個都get唔到coulson講嘅last ghost rider did 係咩意思
原來都係LMD
原來全部都係LMD
其實係咪個個都get唔到coulson講嘅last ghost rider did 係咩意思

我知呢句點解

我知呢句點解

Why
Ghost rider 幾多先出返黎? 無左佢唔想追落去
Ghost rider 幾先出返黎? 無左佢唔想追落去
太耐唔記得 May姐巴林島係咪發現個細路女有異能最後殺咗佢
片尾就畀博士改咗做救得返

係,本身話有個inhuman好勁抽可以控制到其他人,一開始以為係個老母先係inhuman,但做低左個老母之後發現個靚妹先係inhuman局住殺埋佢

係,本身話有個inhuman好勁抽可以控制到其他人,一開始以為係個老母先係inhuman,但做低左個老母之後發現個靚妹先係inhuman局住殺埋佢

正想上嚟問就有人答咗,thx u bro
btw諗起andrew又有啲sad

我知呢句點解

Why

其實呢句係講緊coulson以前見過Johnny blaze 即係比能力robbie 果個 正常少絲應該識 所以daisy 先會咁驚訝 而唔係男人變果陣
ADA幾時 叛變
coulson 比咁多記者影晒相 係咪全世界都知佢未死

係wor唔記得左佢係唔見得光

係wor唔記得左佢係唔見得光

Still, Avengers當佢冇到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞