《神盾局特工》Agents of SHIELD Season 4討論區

934 回覆
35 Like 1 Dislike
AOS仲好睇咩?
雖然有愛 但睇到season 3一半已經冇意欲再追落去...

我都係 跟住直接睇第4季
冇追番第三季下半Part
AOS仲好睇咩?
雖然有愛 但睇到season 3一半已經冇意欲再追落去...

Season 4正常返D
gbost rider係咪已經完左?
下半季係講aida?

據說GR好似會另外開部劇出黎

之前記者會有邀請punisher個作者黎坐重話遲早你地會明我請佢黎做乜
我估佢可能係netflix出返黎
留名
留名

你...你...
留名

你...你...

LMD
想問繼號再出
想問繼號再出

9/1
唔係11咩
今晚?
今晚?

美國做左,今晚有
有冇巴打可以劇透下,邊個做左局長?
覺得呢季悶左好多
好似yoyo 果句聰明人係會做傻事,點解博士你最後都要咁做

今集yoyo同mack d對白正到

再講多少少:

May 姐既LMD 好似唔知自己係機械人, 議員細佬跌落水後又再變番做蛹,究竟係他另一種能力定點呢
成個月無得睇,一睇就好爽

又要等一星期

冇睇season 4,心急想知
呢套嘢第三季所有伏線都寫完咗
連Hydra嘅來源都講埋

感覺上第三季已經結局咗
第四季係夾硬出

再講多少少:

May 姐既LMD 好似唔知自己係機械人, 議員細佬跌落水後又再變番做蛹,究竟係他另一種能力定點呢

lmd may只係用嚟扮may嘅存在,冇需要知
Vijay除左速度快之外,就係識結返外觀似泰瑞根嘅繭嚟自我復原,代表佢之後會再出現

冇睇season 4,心急想知

一個突入嘅inhuman
能力係大力
呢套嘢第三季所有伏線都寫完咗
連Hydra嘅來源都講埋

感覺上第三季已經結局咗
第四季係夾硬出

aos同hydra掛勾呢個係本身套嘢拆出嚟嘅目的
因為hydra條線未完,但繼續擺喺電影主線會搞到好煩悶
依家aos嘅存在目的係為咗嚟未有新嘅電影出之前維繫一下個marvel熱
就算套嘢本身燒銀紙但唔收得,都注定要拍落去
係咁用電影串佢 好好笑
博士竟然 季尾完全估唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞