《神盾局特工》Agents of SHIELD Season 4討論區

934 回覆
35 Like 1 Dislike
除咗fitz之外每個被Transfer入去framework嘅人嘅性格都冇乜大改變,我有理由懷疑fitz係扮緊野fake緊Aida
特別係好似仲講咗句I know exactly who I am

我都覺得係,佢係唔想俾Aida發現佢已經有懷疑先開個一槍,又唔知Jemma係度,點知開完先知Jemma係度,即刻傻左~

加上Agnes本身係現實世界已經死咗所以fitz 先會開槍殺佢,我反而想知Aida/Madame Hydra係framework入面係人定lmd🤔

應該係人? 見佢對lmd身分咁反感

我都覺得係人
諗緊如果係framework Aida死左會點
除咗fitz之外每個被Transfer入去framework嘅人嘅性格都冇乜大改變,我有理由懷疑fitz係扮緊野fake緊Aida
特別係好似仲講咗句I know exactly who I am

我都覺得係,佢係唔想俾Aida發現佢已經有懷疑先開個一槍,又唔知Jemma係度,點知開完先知Jemma係度,即刻傻左~

加上Agnes本身係現實世界已經死咗所以fitz 先會開槍殺佢,我反而想知Aida/Madame Hydra係framework入面係人定lmd🤔

我都覺得係人

我諗Aida應該唔會"死",講到尾佢都只不過係一堆程式,可以將自己無限copy and paste

我都覺得係人

我諗Aida應該唔會"死",講到尾佢都只不過係一堆程式,可以將自己無限copy and paste

Ultron

唔覺,framework入面畫fitz應該真係變左
aida話改走佢地一個遺憾,fitz果個應該係佢老豆變到冇離開左佢,所以fitz已經變左
framework就係比我地睇到個角色係不同選擇/情況下有咩改變
btw May既性格都有大轉變啦

我都覺得係人

如果真人係framework死個意識係同現實中斷
咁Aida應該就係個program壞左
Jemma 個妝好似 CA2 Black widow

Fitz 毒撚真係唔可以得罪

Hydra 係zephyr 1 行落黎果個鏡頭幾型

今季頭2集暫時唔錯

希望毒撚fitz真係扮緊野fake Aida

我都覺得係人

如果真人係framework死個意識係同現實中斷
咁Aida應該就係個program壞左

我覺得aida唔會死
大家記唔記得係現實世界fitz好似收埋左斬頭aida個頭
唔知會唔會有伏線
Jemma 個妝好似 CA2 Black widow

Fitz 毒撚真係唔可以得罪

Hydra 係zephyr 1 行落黎果個鏡頭幾型

今季頭2集暫時唔錯

希望毒撚fitz真係扮緊野fake Aida

扮野既話點解最後要特登捉Daisy出去虐待
唔知會唔會有伏線

伏線:講強拉jemma daisy出framework會大腦damage
現實aida 殺到走唔徹,jemma 變到fitz以前咁
唔知會唔會有伏線

伏線:講強拉jemma daisy出framework會大腦damage

唔係熔左喇咩 定我記錯
唔知會唔會有伏線

唔係熔左喇咩 定我記錯

熔左may 果d姐
Aida個樣愈睇愈膠 硬掘掘咁
岩岩講完死左會點
即刻
Aida個樣愈睇愈膠 硬掘掘咁

唔係專登咁整架咩
其實講起Madame Hydra
想問下佢係唔係同quicksilver一樣都係雙重版權?
幾年前The Wolverine個Doctor Green係唔係Viper?
呢條 arc 真係好正
捱左三季終於覺得自己追緊神劇
Filtz 如果出返去應該會後悔到仆街 喪盡天良
其實我覺得今季黎講,以Sci-if, dystopian future, AI, virtual reality衡量,評價都好高,同捉到呢套劇對於mcu既定位

同埋同matrix好有關連,間唔中係度諗會唔會可以自我程式修改變到可以係虛擬世界做到超能力舉動

季初個ghost rider 都唔錯,慢慢成長同接受,亦同doctor strange 同步介紹magic, dark dimension 呢類概念

幾年前The Wolverine個Doctor Green係唔係Viper?

係Viper 但因為FOX無hydra既版權 所以佢只係viper 而唔係madame Hydra 好似係
呢條 arc 真係好正

不能同意更多
今季好撚好睇
呢條 arc 真係好正

不能同意更多

好睇係好睇
但未至於神劇咁誇呀
利申:出果陣追到宜家
其實有個問題希望可以解釋吓
之前有集咪講may第一次比人捉咗入framework
但因為入面世界太和平所以may覺得唔對路 由framework度醒番 之後aida先整咗個可以成日打交既framework比佢
如果係咁既話 點解may佢咁忠誠係shield但又接受到係hydra既世界?
其實有個問題希望可以解釋吓
之前有集咪講may第一次比人捉咗入framework
但因為入面世界太和平所以may覺得唔對路 由framework度醒番 之後aida先整咗個可以成日打交既framework比佢
如果係咁既話 點解may佢咁忠誠係shield但又接受到係hydra既世界?

會唔會係hydra比到佢不斷戰鬥既環境比佢?

唔知又會唔會同bahrain個個有控制能力既女仔有關

係Viper 但因為FOX無hydra既版權 所以佢只係viper 而唔係madame Hydra 好似係

Ward叫Aida 做Madame Hydra
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞