《神盾局特工》Agents of SHIELD Season 4討論區

934 回覆
35 Like 1 Dislike
Ward又出黎

笑左

呢個 Ward 都做得好正
jemma

又虐Fitzsimmons
jemma

已諗到下季(如果仲有既話) 他們既關係: 因simmons接受唔到Fitzs係框架入邊做過既野,在公在私又避開fitzs
第一次覺得jemma好煩膠
乜都唔撚講想點樣
jemma

已諗到下季(如果仲有既話) 他們既關係: 因simmons接受唔到Fitzs係框架入邊做過既野,在公在私又避開fitzs

有下季先算la d收視係咁跌

好似講左有第五季
第一次覺得jemma好煩膠
乜都唔撚講想點樣

明明daisy講咗得coulson 因為tahiti memory 有bug所以break到,佢仲覺得fitz 係原本ge佢,唉

佢自己都畀人伏到
Fitz好乞人憎 但又嬲唔落

見佢望住jemma個樣又好似記得咁
但對住daisy又咁 精神分裂了

我覺得佢係想幫daisy 恢復異能?
感覺佢一早已經開始質疑呢一切 只不過佢唔sure & 未有方法對付Aida 所以先扮住係愛Aida 扮真心幫Aida
我覺得依兩集都好好睇
好想知最後會變成點

感覺佢一早已經開始質疑呢一切 只不過佢唔sure & 未有方法對付Aida 所以先扮住係愛Aida 扮真心幫Aida

agger,如果唔係咁既話好難埋到尾
Mack 返返現實點算

agger,如果唔係咁既話好難埋到尾

同埋諗返coulson係因為tahiti
咁fitz都有可能記得因為之前佢個腦都出過事
Agent of hydra 好睇
除咗fitz之外每個被Transfer入去framework嘅人嘅性格都冇乜大改變,我有理由懷疑fitz係扮緊野fake緊Aida
特別係好似仲講咗句I know exactly who I am
好正
除咗fitz之外每個被Transfer入去framework嘅人嘅性格都冇乜大改變,我有理由懷疑fitz係扮緊野fake緊Aida
特別係好似仲講咗句I know exactly who I am

我都覺得係,佢係唔想俾Aida發現佢已經有懷疑先開個一槍,又唔知Jemma係度,點知開完先知Jemma係度,即刻傻左~
有冇人覺得Fitz做反派好撚正好撚型
有冇人覺得Fitz做反派好撚正好撚型

doctor

我都覺得係,佢係唔想俾Aida發現佢已經有懷疑先開個一槍,又唔知Jemma係度,點知開完先知Jemma係度,即刻傻左~

加上Agnes本身係現實世界已經死咗所以fitz 先會開槍殺佢,我反而想知Aida/Madame Hydra係framework入面係人定lmd🤔

加上Agnes本身係現實世界已經死咗所以fitz 先會開槍殺佢,我反而想知Aida/Madame Hydra係framework入面係人定lmd🤔

應該係人? 見佢對lmd身分咁反感
其實神盾局真係好睇
唔明點解收視咁差
比電影有另一份張力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞