《神盾局特工》Agents of SHIELD Season 4討論區

934 回覆
35 Like 1 Dislike
其實照計都應該要讓路比imhuman套劇
唔通inhuman主題出現係兩套劇咩
其實照計都應該要讓路比imhuman套劇
唔通inhuman主題出現係兩套劇咩

Shield已經唔係講緊inhuman
我既林肯呀 我要仔呀

其實係編劇唔寫佢定係個演員唔得閒拍見佢都算受歡迎但Framework都冇佢份
最尾見到robbie出返黎已經興奮都爆
今季真係好唔錯
想問確實左開第五季未?

firm左開
fitz n simmons

Robbie 快啲秒左aida 同埋個俄佬佢啦

得番一集應該真係秒

一集又要講yoyo又要講robbie

yoyo應該留番下季講
我既林肯呀 我要仔呀

其實係編劇唔寫佢定係個演員唔得閒拍見佢都算受歡迎但Framework都冇佢份

因為識用電 AMD會被秒
咁之前畀hive控制果d inhuman好似識分身果個係咪死哂?
咁之前畀hive控制果d inhuman好似識分身果個係咪死哂?

第3季個陣比Lash殺左
今集得一個鐘 但個尾
Season 5好似係喺inhuman mid season嗰陣做 得半季
Season 5好似係喺inhuman mid season嗰陣做 得半季

Oh sor9
ABC confirmed to EW that Agents of S.H.I.E.L.D. season 5 will be a full 22 episodes.

Inhumans之後,Inhumans得8集

Inhumans之後,Inhumans得8集

期待season finale會連少少inhumans

之後第5季又會唔多唔少連返inhumans

點解flamework既時候完全冇提過復仇者
你話某次大戰比hydra殺哂都好呀
得一個鐘!?
咁多伏線得一個鐘!?

收工先有得睇
得一個鐘!?
咁多伏線得一個鐘!?

收工先有得睇

唔係一次播兩集咩?🤔
下季會唔會玩SWORD
得一個鐘!?
咁多伏線得一個鐘!?

收工先有得睇

唔係一次播兩集咩?🤔

屌真係秒殺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞