《神盾局特工》Agents of SHIELD Season 4討論區

934 回覆
35 Like 1 Dislike

近排發現原來有以yoyo為主既為神盾衍生迷你劇 咁走左去追番
之後睇到唔知第幾集 見到fitz 同埋simmons 係到因為新屋既傢俱係到鬥嘴 啊就即刻好掛住以前佢地兩個一齊sweet sweet 既時光
雖然framework 真係好好睇 但我好想佢地快啲走出framewoke 然後變番以前咁

name?

agents of shield slingshot

近排發現原來有以yoyo為主既為神盾衍生迷你劇 咁走左去追番
之後睇到唔知第幾集 見到fitz 同埋simmons 係到因為新屋既傢俱係到鬥嘴 啊就即刻好掛住以前佢地兩個一齊sweet sweet 既時光
雖然framework 真係好好睇 但我好想佢地快啲走出framewoke 然後變番以前咁

flitz 今次未必返到轉頭
始終都喪盡天良
May姐出到去 知自己殺左Mace會點

始終都喪盡天良

始終都喪盡天良

Framework 本身目的係令到Greatest Regret in life消失,但卻製造出Greater than Greatest Regret
My name is Phil Coulson
and I am the agent of SHIELD

呢幾日開始睇返
睇咗頭3集

乜S3尾唔係講ward返咗去地球咩
點解提都無提過
一跳就去咗乜9watchdog
coulson又唔做director?
呢幾日開始睇返
睇咗頭3集

點解提都無提過

你s3未睇哂就睇s4⋯⋯
呢幾日開始睇返
睇咗頭3集

點解提都無提過

你睇哂先問啦
呢幾日開始睇返
睇咗頭3集

點解提都無提過

咁我重睇
呢幾日開始睇返
睇咗頭3集

點解提都無提過

咁我重睇

唔係 sitcom 唔 skip 得架
原來仲未續第五季
官方 twitter 暗示 Robbie 回歸

HUNTER呢

AOS係咪要退下了
Mack

AOS係咪要退下了

應該係啦
仲未renew第五季

AOS係咪要退下了

應該係啦
仲未renew第五季

屌 唔係掛 接受唔到
RIP Bill Paxton
哇屌個framework真係一啖砂糖一啖屎
比你見番以前D角色但係又整走2個~(

死人都識利用

死人都識利用

又唔係既,都寫左in memory of
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞