《神盾局特工》Agents of SHIELD Season 4討論區

934 回覆
35 Like 1 Dislike
coulson 比咁多記者影晒相 係咪全世界都知佢未死

係wor唔記得左佢係唔見得光

Still, Avengers當佢冇到

突破盲腸
呢套未追過,好唔好睇?

2,4季好睇
May比人困左係stimulation果part即刻諗起Person of Interest S5 Shaw
MAY
其實好殘忍,COPY一個有完整記憶,感情既存在出黎用完即棄
Coulson竟然是D雇傭兵既目標
大結局係咪robbie出返嚟救世界
好想知本書仲有咩用途
大結局係咪robbie出返嚟救世界

我欣賞你嘅思路
睇到笑 搞咁大壇嘢 就係想殺coulson

Btw今集提返ward bobbie hunter
好想佢地岀場 幾時入返劇組

博士係咪已經睇左DarkHold?

Ward就唔洗啦
快啲救番May 佢係度無限loop緊
好想知本書仲有咩用途

基本你想知咩學咩都得
May比人困左係stimulation果part即刻諗起Person of Interest S5 Shaw

我都係
跟住第一代Ada入去偷書就係Westworld
May姨走得甩未
Coulson 作為一個shield agent點解可以咁多人識 比人影晒相
May姨走得甩未
Coulson 作為一個shield agent點解可以咁多人識 比人影晒相

不嬲所有shield agent 係全部公開
係佢地做嘅野先係secret
AGENT MAY救番出黎會唔會癲左架
Dormammu都頂唔順

咁都拉到黎講

咁都拉到黎講

Dormanmu知俾人loop
May 未知

咁都拉到黎講

Dormanmu知俾人loop
May 未知

Aida, 我黎講數
最新一集director mace 頂住d車果part 睇到眼濕濕
blocker
仲要開頂唔水到打針副作用
真係好鍾意director mace
最新一集director mace 頂住d車果part 睇到眼濕濕
blocker
仲要開始頂唔到打針d副作用
真係好鍾意director mace
Aida真係好正

局長好慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞