《神盾局特工》Agents of SHIELD Season 4討論區

934 回覆
35 Like 1 Dislike
ward成功洗底

知道自己身處既唔係真實世界,仲慘過陰陽相隔

佢鍾意daisy係大過double agent既欲望

btw點解aida唔改左虛擬人既設定
令個framework唔會受到破壞
set到人唔反抗咪得

博士set 左虛擬裏邊 解決遺憾 後所做決定既世界, Aida 個指令 冇得改變
今集最後勁熱血
Framework既Ward真係好好

係呀 呢個ward 好撚完美啊

Ward成魔之路...
真係唔同時期嘅Ward有唔同嘅Feel

覺得ward好慘
由 Ward 比人用玻璃鎖住果陣就覺得 Ward 真係好愛 Skye
依家畫埋出腸真係好撚 Sad
Poor Ward
可唔可以帶埋 Ward 去現實世界
睇完19,重有3集呢季就完
好唔捨得佢哋
睇完呢集發現 我好想要個good guy ward
Bakshi又comply左
WHAT IF AIDA個PROJECT LOOKING GLASS被WARD搶左黎用
My name is Phil Coulson
and I am the agent of SHIELD
永續Ward
有無可能當二重身咁帶ward返去
由S3覺得Ward好煩,死唔斷氣。 到左宜家好唔捨得呢個好人Ward
得返幾集,姐係話d comeback角色又要講拜拜?
有無可能當二重身咁帶ward返去

絕對有可能 預告條片aida已經用到部機
上次ward都可以起個星球咁返咗地球
今次照板煮碗

(btw復2個泡菜女博士咪有部再生囊 使乜darkhold)

利申 s01已經好鐘意ward
由S3覺得Ward好煩,死唔斷氣。 到左宜家好唔捨得呢個好人Ward
得返幾集,姐係話d comeback角色又要講拜拜?

幾時俾返bobbi同hunter我

Ward成魔之路...

正到 第二男主角
My name is Phil Coulson
and I am the agent of SHIELD

超正!!!喊出黎
WHAT IF AIDA個PROJECT LOOKING GLASS被WARD搶左黎用

佢唔係起現實嗰度複製返個living matter machine咩?

鋪路整番個body比好人ward

Ward成魔之路...

ward呢兩集真係完美咁反cup之前派左咁耐膠既形象
雖然知佢地依家成日都玩角色定位反轉,但呢個ward真係好撚完美

佢唔係起現實嗰度複製返個living matter machine咩?

aida係想係現實度整個完美身體好似ultron咁
但ward想要既係skye而唔係daisy...就算俾ward整左個身體黎返現實,佢都唔會快樂,因為根本就無skye
話走果度 係咪冇佢份 真係好sad
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞