《神盾局特工》Agents of SHIELD Season 4討論區

934 回覆
35 Like 1 Dislike
點解係flamework死左
現實都會死
現實都會死

設定呢家野
我以為呢套冇人理
s1 睇左幾集放棄左,係上個月先開始用假期煲番,其實都ok呀,arm arm 睇到s04e05
對daisy 又愛又恨
我以為呢套冇人理
s1 睇左幾集放棄左,係上個月先開始用假期煲番,其實都ok呀,arm arm 睇到s04e05
對daisy 又愛又恨

睇得咁快
現實都會死

設定呢家野

你嘅意識覺得你死咗,咁你嘅肉體都會死

好似係,除非唔係
現實都會死

設定呢家野

你嘅意識覺得你死咗,咁你嘅肉體都會死

好似係,除非唔係

正字特警係framework
我以為呢套冇人理
對daisy 又愛又恨

睇得咁快

4 月假期多又夜訓
s3幾正睇得好密,Hive 條線幾正
如果第五季喺最後的話 希望之後啲角色可以喺Netflix個Marvel Universe度出現啦
如果第五季喺最後的話 希望之後啲角色可以喺Netflix個Marvel Universe度出現啦

成個cast 移去inhuman 到客串

唔撚好

唔撚好

不了
Quake同Yoyo都可以

唔撚好

不了
Quake同Yoyo都可以

Daisy 是必需的
我以為呢套冇人理
對daisy 又愛又恨

睇得咁快

4 月假期多又夜訓
s3幾正睇得好密,Hive 條線幾正

Hive 好似係s3 嗰敗筆

可能覺得ward 正
但變左neo

個女

兩母女好似樣
個女好 pure
Framework既Ward真係好好
ward成功洗底

知道自己身處既唔係真實世界,仲慘過陰陽相隔
ward成功洗底

知道自己身處既唔係真實世界,仲慘過陰陽相隔

佢鍾意daisy係大過double agent既欲望

btw點解aida唔改左虛擬人既設定
令個framework唔會受到破壞
set到人唔反抗咪得
aida同ultron 邊個好揪d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞