《神盾局特工》Agents of SHIELD Season 4討論區

934 回覆
35 Like 1 Dislike
WHAT IF AIDA個PROJECT LOOKING GLASS被WARD搶左黎用

佢唔係起現實嗰度複製返個living matter machine咩?

aida係想係現實度整個完美身體好似ultron咁
但ward想要既係skye而唔係daisy...就算俾ward整左個身體黎返現實,佢都唔會快樂,因為根本就無skye

寫番佢地一齊啦好嗎
ward 好過煩膠lin痕多多聲
ward終於得到大家既肯定
by"us", you don't mean me
ward終於得到大家既肯定

由 S2 就鍾意睇佢
Ward
而家好明顯Aida有野做唔到要Fitz做
而Fitz係現實唔會幫佢但Framework入面就會
所以佢就可以用Fitz既智慧黎整個機械出黎
但其實以Aida既能力又加上佢有本書既知識
照計佢應該唔洗靠Fitz都可以整部機械出黎

有D諗唔通
有冇人可以簡單解釋下果部機器有咩用

有D諗唔通

佢唔可以違反佢嘅指令

佢所做嘅一切係走精面,bypass咗自己嘅限制

有D諗唔通

Aida唔可以違反佢嘅指令

佢所做嘅一切係走精面,bypass咗自己嘅限制
FF: 果部機功能係另一個空間抽人體組織, 跟住ghost rider又出返黎ko aida
永續Ward
Fitz
FF: 果部機功能係另一個空間抽人體組織, 跟住ghost rider又出返黎ko aida

講起ghost rider就嬲

出現得嗰半季

原本好期待佢加入inhuman team(雖然佢唔係inhuman)做常駐角色,好似Yoyo咁

講起ghost rider就嬲

出現得嗰半季

原本好期待佢加入inhuman team(雖然佢唔係inhuman)做常駐角色,好似Yoyo咁

Yoyo都唔係regular
究竟博士同daisy講左咩方法教佢地出番去
博士好撚慘

有D諗唔通

現實入面Fitz對aida好好
所以係framework道先肯比fitz屌
今日睇完gotg2,突然覺得同Fitz父子呼應咗
係咪得我咁諗?
S4下半季真係超水準,班編劇當最後一集所致?
屌自從舊年放假停播後已經冇追 E家講緊咩
睇番pre-Hydra 既搞笑精華真係好感觸

近排發現原來有以yoyo為主既為神盾衍生迷你劇 咁走左去追番
之後睇到唔知第幾集 見到fitz 同埋simmons 係到因為新屋既傢俱係到鬥嘴 啊就即刻好掛住以前佢地兩個一齊sweet sweet 既時光
雖然framework 真係好好睇 但我好想佢地快啲走出framewoke 然後變番以前咁
S4下半季真係超水準,班編劇當最後一集所致?

同arrow s5 一樣 出全力後電視台突然和你再續咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞