《神盾局特工》Agents of SHIELD Season 4討論區

934 回覆
35 Like 1 Dislike
呢條 arc 真係好正
捱左三季終於覺得自己追緊神劇
Filtz 如果出返去應該會後悔到仆街 喪盡天良

不能同意更多

好睇係好睇
但未至於神劇咁誇呀
利申:出果陣追到宜家

但始終個世界係假,應該唔會,但應該結局都有人sad

神劇唔算,但下半季個題長真係神
其實有個問題希望可以解釋吓
之前有集咪講may第一次比人捉咗入framework
但因為入面世界太和平所以may覺得唔對路 由framework度醒番 之後aida先整咗個可以成日打交既framework比佢
如果係咁既話 點解may佢咁忠誠係shield但又接受到係hydra既世界?

會唔會係hydra比到佢不斷戰鬥既環境比佢?

唔知又會唔會同bahrain個個有控制能力既女仔有關

可以咁講嘅,開頭不停打交係原may人格,當時仲係framework beta版,仲有shield嘅記憶,而家framework係brainwashed framework,後尾個世界你企邊面算係任佢講,因為改變以往發生嘅事有蝴蝶效應。而且,個記憶同人格根本似係上唔一樣,只係用咗真身做藍本。
今集fitz同aida捉人果度好似star wars7,某d鏡頭同成個氣場都好似

NOOOOOOOOOO

NOOOOOOOOOO

讓路俾inhumans

NOOOOOOOOOO

讓路俾inhumans

Daisy何去何從
希望Shield出場班inhumans可以有機會再出現
若然Ward喺個Island度用Sniper rifle殺咗Ada,成件事唔知會變成點呢?
若然Ward喺個Island度用Sniper rifle殺咗Ada,成件事唔知會變成點呢?

就算開左槍都唔覺得會殺到佢
佢都唔係人黎

NOOOOOOOOOO

讓路俾inhumans

Daisy何去何從

Daisy 去Inhumans 繼續發展
好唔捨得所有人

佢都唔係人黎

咁又係,可能根本佢將自己同呢個世界融為一體,Viper只係佢其中一部份

佢都唔係人黎

咁又係,可能根本佢將自己同呢個世界融為一體,Viper只係佢其中一部份

佢係framework入面係gm咁款 應該唔會殺到佢
仲有個幾月播,唔知今季點收尾
講佢地逃出framework起碼都講多兩三集
走左出去,又要再打出面個真Aida,都唔知仲有幾多集可以講 希望唔好草草收尾
Coulson可以返入電影未

NOOOOOOOOOO

讓路俾inhumans

Daisy何去何從

好唔捨得所有人

由第一集追到宜家 唔想佢完

NOOOOOOOOOO

讓路俾inhumans

Daisy何去何從

好唔捨得所有人

coulson , 毒撚 好鍾意,仲有好好笑果兩公婆

NOOOOOOOOOO

讓路俾inhumans

Daisy何去何從

好唔捨得所有人

coulson , 毒撚 好鍾意,仲有好好笑果兩公婆

想Yoyo同Daisy可以再出場

NOOOOOOOOOO

讓路俾inhumans

Daisy何去何從

新果套 inhumans 好似唔係地球
點解呀 點解要完呀

NOOOOOOOOOO

讓路俾inhumans

Daisy何去何從

客串下比我地呢d fans仔開心下都好呀

NOOOOOOOOOO

讓路俾inhumans

Daisy何去何從

喺街拍喎
今集aos最後

btw, Chole Bennett 今天生日,其他人係ig係咁上載相片同影片慶祝
今集aos最後

btw, Chole Bennett 今天生日,其他人係ig係咁上載相片同影片慶祝

大覺醒
出場好驚喜
今集aos最後

大覺醒
出場好驚喜

Mace

永遠的正義撚
今集aos最後

大覺醒
出場好驚喜

"Old-School"大師兄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞