《魔瞳》一次換眼,讓我變成魔鬼(光復香港,時代革命)

1001 回覆
92 Like 6 Dislike
淡出依個字係駁屌
幾多人失蹤,幾多手足坐十碌,幾多烈士身先死
可以認同淡出嘅,sorry,你背負良知,你枉為人類
咁你可以屌埋gphone
18歲既gphone , 23歲既gphone。
https://lih.kg/1761213

幾唔情願都好,係正苦同狗無犯錯時,而家大部分人都會想休息番陣先
休息平日可以推黃色經濟圈,上twitter推下Po,得閒airdop下文宣。將革命溶入生活,同共匪鬥長命

老套講句,休息為左行更遠既路,只要大家唔好忘記,我會選擇相信香港人
或者我講得唔好,「淡出」既意思係只要正苦同黑狗無再做d 好爆既事,香港係國際舞台上暫時唔會再有太過爆炸性既發展
取而代之係各國如何係反共思潮下去殲滅支共,包括支美貿易戰,各國既法案等等
折磨
被自殺
中国黑獄

咁都唔爆
666 牛逼死了
呢咋野無得fact check 係無咁轟動
事實上打國際線既gphone, sharon hom, hkiad 佢地去同外國lobby 都唔會將全個focus 放係呢d 事件上面,只係輕輕帶過去講
因為如果呢d 無得fact check 既事最後發現原來係錯既,我地呢邊既誠信就會受害

anyway 各人有唔同做法,我就主張係時候休息番一陣,靜待正苦再出招既
你係唔係唔睇外國報紙
有邊份外國報紙頭版講你果d 都市傳說?
5毛休息狗唔識用google?

每休息一日
就係比敵軍復元一日
就係比自己雙手沾滿手足同烈士嘅鮮血
無人要陪你休息

612 721 831 101 1111
光復香港 時代革命
叫你俾proof 都俾唔到,就淨係識屈毛
散水撚又無感情
連google都唔識用
你唔你毛就奇
Blocked
雖然你似被捕比狗騎劫多啲
兄弟爬山
而家講緊對抗極權,係唔可以單憑感情去行事
狗方既暴力有好多係有鏡頭影住,根本可以唔使用你講果d 都市傳說黎去prove 佢地濫暴

再者,過份強調苦行而唔容許有適當既休息的話,只會步日本學運既後塵

休息唔係講緊咩都唔做,而係講緊暫時無需要成班衝衝子出黎無目的咁去行事
而且以呢個濕鳩正苦既智慧,頂盡兩星期就會再做番d 柒事

anyway 我都block 左你呢d 都市傳說陰謀論撚
變左argue post

係唔係中左鏡花
笑顰之瞳
有文睇大家都唔會嘈
唔會,但多少會寫多少少野
「嗯,先解封也行。」我說著,瞥視薩麥爾一眼,「反正,我們總有方法讓她『冷靜』下來。」

須跋陀羅表情複雜,但也知道若果潘朵拉失控,我們便不得不出手制止,將她再次冰封。

寒冰血棺解凍需時,須跋陀羅自然繼續守候,我亦讓莫夫留下戒備,以防萬一。

其餘的人,要麼休息養神,要麼在有限的空間裡訓練,或是與其他魔鬼交流切磋。

珠峰裡每一頭魔鬼都知道,終極一戰,隨時在下一刻發生。

未知的開戰時刻,使各人心頭上的壓力特別厚重。

不過,他們畢竟是魔鬼。

經歴過無數大小戰役,仍能存活的一群魔鬼。

壓力越大,牙關咬得越緊。

我悄悄觀察,只見他們眼神當中,有疑惑,有擔憂,有㥬惶。

但當他們回看我時,紅瞳裡更多的是無比堅定與滔滔殺意。

談不上萬眾一心,皆因他們或許來自完全敵對的陣營,或許在二千年前,已有嫌隙。

只是他們都知道,「分裂」不是一個選項。

因為,我們面對的將會是最終一戰。

我們必須勝利,而通往勝利的途徑,就只有互相依靠,互補長短。

在這世界最高的山峰之上,還有更高更遠的地方。

唯有「團結」,我們才能攀爬到那個萬物起源之處。

與薩麥爾並肩回去上層研究室時,我想起在梵蒂崗一戰中,撒旦教曾使用過一種「潘朵拉之毒」,毒殺凡人,或使魔鬼中毒昏迷。

想念及此,我便朝他問道:「先前你們釋放的『潘朵拉之毒』,和潘朵拉本身有甚麼關係?」
已出
10條冇文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞