《魔瞳》一次換眼,讓我變成魔鬼(光復香港,時代革命)

1001 回覆
92 Like 6 Dislike
我問你耶穌啊
你答撒旦
等我解釋下

最初係1/666撒旦+(100%)耶穌衝出去,呢個組合穩定咗複製體胚胎,但複製體本身都有自己靈魂(小諾)
呢個時候,100%耶穌》小諾》1/666撒旦,所以耶穌選擇沉睡
到後來小諾收集晒所有撒旦碎片,就變咗小諾=666(or 665)/666 撒旦=耶穌
耶穌先至甦醒
最後,想講多一句

咁咪正常人三倍?
666 / 665
仲有條伏線係一直到尾都未解釋過就係點解龐拿都可以黑暗化,最後一塊靈魂碎片係咪係佢度都唔知,況且撒旦都解釋過失敗體的靈魂都會入返地獄,唯獨龐拿冇,呢條伏線都好耐下,等緊解迷
「在他倆出現之前,我們知道必須敬愛天上那位,但那對人兒出現,使『愛』這東西,變得奇怪。他倆雖然也對衪懷有敬愛,可是那一男一女相互之間,又含有另一種『愛』……」薩麥爾憶述道:「那兩名初人,居於伊甸中央,當中只有路斯化看守,我們其他天使,則在園外生活……不過,路斯化不時向我們描述他們之間的生活。我們自那時起,才知道世界其實有另一種『愛』……」

得嗰一日已經不時描述佢地嘅生活?
我想問龐拿係咪即係死左
唔死又點收集哂
Boner 都未諗好點作 就唔好問啦
突破盲腸

or 個時一日唔同而家一日
boner > bone ff 有暗示
但疑問未解開:既然耶穌係完整靈魂,點解一直無耶穌記憶?
未突破自己心魔
好似係

最近睇左部紀錄片,呢個世界真係好黑暗
第4集講HSBC

睇完關注行動post啊
可能因為本身耶穌係自己選擇沉睡
正確答案
上幾篇咪講咗~
唔同計法
有冇睇interstellar?
其實佢都係睇左魔瞳 偷左個conecpt
大家都係跟相對論啫
聖經其實都冇講過1日係幾耐
可能now 仲係聖經所謂既第7日
神仲休息緊
呢個講法幾型
可能係搞掂成個計劃嘅一part就當一日?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞