[LIHKG 首發] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包 (2)

988 回覆
68 Like 0 Dislike
btw sim2fly 有冇得check 剩返幾多data?

好似無.

搵人推爆埋佢

https://lihkg.com/thread/276315/page/1

新post 呢度

過幾日去秦國
想問問張sim2fly去到秦國啲便利店有冇得賣?
唔想尊登出鴨記買

月尾去日本
過幾日去秦國
想問問張sim2fly去到秦國啲便利店有冇得賣?
唔想尊登出鴨記買

月尾去日本

機場ais好似有得賣

btw,出面大把地方有得買,唔一定要鴨記
btw sim2fly 有冇得check 剩返幾多data?

好似無.

白痴問題
如果換上網卡,wtsapp d 野會唔會亂晒?
白痴問題

唔會
白痴問題

你wtsapp number唔會變

好似無.

咁增值係繼續8day/4GB加上去 定係重新由俾錢時計數

好似無.

其實唔一定增值到,我用我信用卡次次都話failed fraud check

好似無.

其實唔一定增值到,我用我信用卡次次都話failed fraud check

唔撚係掛

早知搵你買
大埔$100張

巴打大埔邊到買?我地大埔都有得買,做緊$90

大埔邊到有

大埔廣場,係啲唔起眼既位

Youyou wifi 改左名 搵左幾耐
SIM2FLY 福岡是咪都用到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞