[LIHKG 首發] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包 (2)

988 回覆
68 Like 0 Dislike
喺鴨記買咗sim2fly $90 聽日去

有無巴打用過呢張?
喺鴨記買咗sim2fly $90 聽日去

邊隻包裝?
嚟緊會去石垣島加沖繩6日,iphone6,想問買freetel/sim2fly夠唔夠做
最主要係驚去石垣島同埋附近啲外島果陣數據會好慢或者完全收唔到網絡

試過係石垣島Facebook 直播,都無問題呀
嚟緊會去石垣島加沖繩6日,iphone6,想問買freetel/sim2fly夠唔夠做
最主要係驚去石垣島同埋附近啲外島果陣數據會好慢或者完全收唔到網絡

試過係石垣島Facebook 直播,都無問題呀

追哂個post感覺好似買sim2fly 好啲
啱啱醒起上次去日本買多咗張freetel 15日
有冇巴打可以幫手食咗佢
P.S. 5月12 last activation date
去福岡玩千祈唔好買sim2fly
我今次去福岡 買左2張卡
一張sim2fly
一張freetel

freetel用得好順 收到4g
當用完2gb 限左速之後
我轉用sim2fly
點知sim2fly收唔到4g
全程都係得3g
仲要成日斷下斷下
有冇巴打可以幫手食咗佢
P.S. 5月12 last activation date

5月18日去 幫你唔到
6月頭去九州10日
有無好介紹?
唔洗無限
正常用量(facebook,whtsapp)🙇🏼🙇🏼
有冇巴打可以幫手食咗佢

5月18日去 幫你唔到

多謝你先

iPhone 6s Plus,Sim2fly 唔知點解收得3G

iPhone 6s Plus,Sim2fly 唔知點解收得3G

速度如何

速度如何

岩岩up圖仲斷左一下

有冇裝咗啲無關係嘅profile?

速度如何

岩岩up圖仲斷左一下

兩款Sim2fly包裝 分別都用過去柬埔寨同馬來西亞
冇大分別

速度如何

岩岩up圖仲斷左一下

有呀,本身都有開著

我都係淨係收到3g

巴打你去日本邊到?

我唔知係唔係因為我係福岡 softbank coverage 唔夠大

lm
如果想有少少通話分鐘有咩介紹

有冇裝咗啲無關係嘅profile?

原黎係之前裝左freetel個profile冇del到
所以淨係收到3g

del完個profile即時收到4g

去大阪 等我試試sim2fly 先
點解唔早D見到呢個POST
好似買左張高仿既ACJ
黎緊會去tokyo disney既搵我 送兩張飛比你地 前提要同我住同區
6月頭去九州10日
有無好介紹?
唔洗無限
正常用量(facebook,whtsapp)🙇🏼🙇🏼

Anyone?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞