[LIHKG 首發] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包 (2)

988 回覆
68 Like 0 Dislike

都係鴨記買?
如果無炒價就聽日入手

都係鴨記買?
如果無炒價就聽日入手

我上次幫fd買都係呢間
因為佢自己貼果張野打錯咗新加"波"

都係鴨記買?
如果無炒價就聽日入手

我上次幫fd買都係呢間

C2出口
南韓首爾7日
泰國卡外有咩選擇
我見無限既有smartone 不過得5日

都係鴨記買?
如果無炒價就聽日入手

我上次幫fd買都係呢間

我同朋友買$85果張, 完全冇伏
連登價 Sim2fly $80 旺角買 有意自行留tg
今日落大雨 鴨記多數無開
係studio a 買果張ezNippon同普通果張ezNippon有冇分別
係studio a 買果張ezNippon同普通果張ezNippon有冇分別

studio a 無11日賣。。。

studio a 無11日賣。。。

呢個我知佢得6日,但佢個包裝唔同我驚唔知入面會唔會都唔同
Btw thanks
sim2fly係咪nano黎

三合一卡

三合一卡

thanks
有無人用過so-net?
freetel好d定so-net好?

係沖繩北部郊區戶外測試,用梗KLook 代理嘅URoaming, 12蚊港紙一日
想問sim2fly點增值?爬文見就咁用信用卡增值就得,但上網睇人話要用泰國信用卡先增值到

有冇巴打知
想問sim2fly點增值?爬文見就咁用信用卡增值就得,但上網睇人話要用泰國信用卡先增值到

有冇巴打知

我自己試過香港信用卡fail
我自己入錢就taobao

有冇巴打知

姐係點?入去支付寶再過數過去?

有冇巴打知

其實TNG Wallet有得增值 不過400THB 收差唔多$130 hkd

係沖繩北部郊區戶外測試,用梗KLook 代理嘅URoaming, 12蚊港紙一日

klook嘅日本蛋價錢抵過買咭
之前用開咭

同一時間三部電話加一部tab 用

有冇巴打知

其實TNG Wallet有得增值 不過400THB 收差唔多$130 hkd

食水咁深既 咁係唔係可以100thb咁增?跟官網方法增就得?
多謝巴打解答

有冇巴打知

食水咁深既 咁係唔係可以100thb咁增?跟官網方法增就得?
多謝巴打解答

你 taobao Seach
"AIS" 充值 有間最平$10baht
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞