[LIHKG 首發] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包 (2)

988 回覆
68 Like 0 Dislike
sim2fly堅快。上個月用過真心好。
不過怕遲d多人用就會死
Freetel係android 機到用麻煩?
sim2fly而家唔止90啦
問過幾間都120起碼

睇你邊區. 鴨記我早2日睇, 係$88-$95.

咁當然, 你要計埋你去鴨記既車錢...

鴨記琴日88

借問聲邊檔?今日收工去買

唔記得係咪b1出口 一出11點方向個檔
Freetel係android 機到用麻煩?

你係 http://www.gsmarena.com/search.php3? check 下你部機有無support band 19.

無既話, 唔好用 Docomo 卡.
sim2fly而家唔止90啦
問過幾間都120起碼

睇你邊區. 鴨記我早2日睇, 係$88-$95.

咁當然, 你要計埋你去鴨記既車錢...

鴨記琴日88

借問聲邊檔?今日收工去買

唔記得係咪b1出口 一出11點方向個檔

今日sim2fly 仲有冇貨,同埋現價賣幾錢?
放工專登去深水埗好遠
啱啱去鴨記買左sim2fly
A2出口出左之後左轉個檔仲賣緊88
sim2fly有無話用邊個band
sim2fly暫時好似得一款?
sim2fly有無話用邊個band

佢係行Softbank, 即係band 1, 3
有冇巴打知sim2fly 點增值

用信用卡去到sms 雙重認証之後就fail
張sim2fly有冇期限 我六月先去但係驚炒價 諗住買定先

我一月份買 個有效期去到今年年底

我一月份買 個有效期去到今年年底

thx 得閒去買

我今日買個張下年三月先到期
NEC MR05LN 又做緊promo 啦. 唔知會last 幾耐.

https://www.amazon.co.jp/MR05LN-%E3%83%A2%E3%83%90%E3%82%A4%E3%83%AB%E3%83%AB%E3%83%BC%E3%82%BF%E3%83%BC-%E3%83%8A%E3%83%8ESIM%E4%BB%98-%E3%80%90Amazon-co-jp-PA-MR05LN3B/dp/B01K9F8B88

11900 yen. 即係港幣 $827 港幣. 無直送香港, 即係你一係寄去hotel 攞. 一係就轉運... www.sfbuy.com 個d.

我買多張sim2fly做後備 如果冇用到可以平讓俾你

大家好似忽略左可以Facebook任用
姐係你影完相或者拍左片,轉頭就upload上去,都唔扣data。
有無freetal 2gb8日個價?
有無freetal 2gb8日個價?

上星期日睇, $100 , 鴨記.
其實我係香港都係用緊呢個速度上網

最平果隻plan 姐係公價$106果隻
另外想問下
黎緊同屋企人去大阪
兩大兩細 大嘅只係用上fb同wtsapp
鑑於freetel卡唔計fb wtsapp data用量
咁我買兩張1gb freetal卡係咪就得?
仲想問d卡駛咪自己再cut size?
NEC MR05LN 又做緊promo 啦. 唔知會last 幾耐.

https://www.amazon.co.jp/MR05LN-%E3%83%A2%E3%83%90%E3%82%A4%E3%83%AB%E3%83%AB%E3%83%BC%E3%82%BF%E3%83%BC-%E3%83%8A%E3%83%8ESIM%E4%BB%98-%E3%80%90Amazon-co-jp-PA-MR05LN3B/dp/B01K9F8B88

11900 yen. 即係港幣 $827 港幣. 無直送香港, 即係你一係寄去hotel 攞. 一係就轉運... www.sfbuy.com 個d.

HK SIM 卡用唔用到? SUPPORT HK 4G 頻嗎?

我見佢跟張OCN SIM, 部機會唔會LOCK左SIM?
用iPhone去東京 7日 係咪freetel/sim2fly最好

價錢預100左右好似得佢地兩個
其實我係香港都係用緊呢個速度上網

最平果隻plan 姐係公價$106果隻

嘩....你洗唔洗搵個sale 黎插下, 香港都咁就好大問題喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞