[LIHKG 首發] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包 (2)

988 回覆
68 Like 0 Dislike

淘左呢間 唔知有無伏 好驚

之前睇呢間D評價
speedtest D圖好多都唔到 1Mbps

同埋聽講無限流量果D, 通常慢過頭2GB係4G 果D卡
養緊張sim2fly
上網增350 秦幣就可以開新package
去過新加坡同韓國
月尾去日本同柬埔寨靠佢
養緊張sim2fly
去過新加坡同韓國
月尾去日本同柬埔寨靠佢

買$90果D卡黎養?
養緊張sim2fly
去過新加坡同韓國
月尾去日本同柬埔寨靠佢

巴打, 可唔可以5月頭開卡, 6月尾入錢再開返張卡?

如果唔得, 入一次錢可以EXTEND 張卡幾耐?

請問有冇用過?
人在台灣高鐵
用緊Sim2Fly renew package
$299baht 8日4G
我想請問雙卡機係咪用唔到Docomo,我同朋友用HTC E9+ 同Samsung A9

咁我係咪一定要用sim2fly?
我想請問雙卡機係咪用唔到Docomo,我同朋友用HTC E9+ 同Samsung A9

2部機都無band 19, 穩陣既用sim2fly, docomo 卡呢2部都support 唔晒docomo 要既band

2部機都無band 19, 穩陣既用sim2fly, docomo 卡呢2部都support 唔晒docomo 要既band

明白
唔該哂
而家東京係咪仲有得送免費sim卡?
而家東京係咪仲有得送免費sim卡?

https://apps.wamazing.jp/
目前僅接受iPhone系統下載

sim2fly
第一行鹿兒島
第二行屋久島
第三行福岡

sim2fly
第一行鹿兒島
第二行屋久島
第三行福岡

幾好
養緊張sim2fly
去過新加坡同韓國
月尾去日本同柬埔寨靠佢

巴打, 可唔可以5月頭開卡, 6月尾入錢再開返張卡?

如果唔得, 入一次錢可以EXTEND 張卡幾耐?

開左卡得一個月有效
增50 秦 可以extend 一個月
想問下sim2fly
可唔可以用iphone裝 開漫遊 再開wifi share俾其他機
都係同平時數據咁share wifi一樣做法?
thanks
想問下sim2fly
可唔可以用iphone裝 開漫遊 再開wifi share俾其他機
都係同平時數據咁share wifi一樣做法?
thanks

可以
Klook 12蚊一日 福岡包膠

想問算唔算快
兩個人去東京七日, 正常用量
應該買張sim2fly share 用定klook 好
爬完文發覺klook 好似d 電唔多夠做 如果要尿袋叉埋隻蛋好似好麻煩
如果sim2fly share 到又夠用既話 我會prefer 買sim2fly
有無巴打意見???

利申: iphone7
留名
人在台灣高鐵

限2GB定係無限
人在台灣高鐵

限2GB定係無限

8 日 4GB

再來, 高雄市中心
兩個人去東京, 想一WIFI一咭,
要保證速度, 價錢唔理,
係咪用KLOOK WIFI, 加張咩咭好,
人在台灣高鐵

限2GB定係無限

8 日 4GB

打咩code renew
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞