[LIHKG 首發] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包 (2)

988 回覆
68 Like 0 Dislike
Smartone日本7日任用171 抵唔抵

同問 仲有快唔快

好似唔夠10mb一秒
同埋會唔會有限速
人在USJ用緊AIS

Smartone日本7日任用171 抵唔抵

同問 仲有快唔快

好似唔夠10mb一秒
同埋會唔會有限速

睇你咩地方,我大阪神戶京都過10,上到20
blog個有馬我提供嘅,嗰陣就好慢
冇想像快,但好過唔少卡
唔限速唔限量,不過由香港時間計
要留意如果你JPTime 0000-0100 activate = HK Time Previous Day 2300~2400 activate, 呢個鐘會扣做第一日

多謝分享 而家又有折 所以都想買 唔洗煩
其實咁快有咩用,都係用黎查下地圖、查下班次

上下格價網都要一定網速

上下格價網都要一定網速

有快緊要快
load張圖都等10秒都想死

上下格價網都要一定網速

有快緊要快
load張圖都等10秒都想死

想玩埋FaceTime
sim2fly 可唔可以share wifi ?
去南九洲係咪都係sim2fly最好
去到啲角落位 會唔會收唔到
sim2fly 可唔可以share wifi ?

你部手機有就得
用"SMTFS75"係smartxxx網店買有75折

日本7日無限, 試左要$169
用"SMTFS75"係smartxxx網店買有75折

日本7日無限, 試左要$169

無限唔限速都抵啦
可能可以玩埋live
留名

今日買左呢張sim2fly好似唔同樣,係咪假卡黎

買左幾錢

$90,平日係面頭個張Barcode係入面張卡個細袋度

我都買咗依張 之後見到同其他sim2fly唔同 係咪中伏

買左幾錢

我都買左哩張

買左幾錢

我都買左哩張

爬文plz

Thanks
Klook wifi蛋拎果陣會唔會好多人要排好耐?
如果去大阪6日 想要有得打電話用乜卡好?
驚有人打俾我聽唔到

用Whatsapp 電話啦, 家下邊會有人旅行仲用普通電話打俾人?

我用開viber付費電話

唔係呀 我係驚人地打俾我miss咗
驚miss咗啲重要電話 唔可以用wtsapp傾

聽朝飛
依家先睇到呢個post
第一次去日本
同個frd兩條友一人一張70蚊7日無限果啲
去到東京果邊仲有無得買?
日本 ,有邊張4g平卡用到18日?
新 NEC Docomo 8 日 3GB 卡有無伏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞