[LIHKG 首發] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包 (2)

988 回覆
68 Like 0 Dislike
想問下2-3日沖繩有咩介紹

張張都7日以上

張張都7日以上

7日以下都係垃圾卡 行SoftBank 得500mb
有無人用過支那南方電信softbank日本3G無限data 8日既sim卡
http://dekirosim.com/product-details-freetel_2gb_8days.php

呢隻有冇伏?好似幾抵下

呢個咪係freetel香港代理囉 評測個blog都有

我係鴨記某間買 好似80定90蚊
係repackage定假?因為家姐依家係大阪話勁慢
佢第一次用sim card
下星期到我去仁川再去東京 驚收唔到
我家姐用note 3 之前無dl過任何profile

我都係買咗呢隻包裝

我係鴨記某間買 好似80定90蚊
係repackage定假?因為家姐依家係大阪話勁慢
佢第一次用sim card
下星期到我去仁川再去東京 驚收唔到
我家姐用note 3 之前無dl過任何profile

我都係買咗呢隻包裝

希望無伏
幾年前用過富士卡 搞好耐先上到網

張張都7日以上

租Klook 蛋啦, 13蚊一日, 卡無咁短時間架
有無人用過支那南方電信softbank日本3G無限data 8日既sim卡

無限卡我建議你唔好買. 無限data 卡係平過200蚊一張既話99.999% 係大伏. 無限卡測過穩陣既得2個牌子, 一係Smartone, 一係EZ Nippon. 無數巴打試過好多無限卡, 全部中伏無一幸免
去十二日四國應該點買好?
泰國神卡 唯一問題搞到D APP 變左泰文

您咩機用?

iPhone Samsung 都未試過
Sim2fly台灣用有冇日本行得咁快?

希望可以正常使用啦

識貨
呢張好嘢嚟
就係貴到上天花板咁解
想問下去關西8日
用緊部陳年note II 唔support lte
有冇邊張卡介紹
只係用黎whatsapp & google maps
想問如果用sim2fly
係咪唔同國家用都得
頭四日韓國後四日日本
Sim2fly台灣用有冇日本行得咁快?

台灣用中華電信 好撚快
想問如果用sim2fly
係咪唔同國家用都得
頭四日韓國後四日日本

您咩機用?

唔係嘛

您咩機用?

唔係嘛

係日本用 IPHONE 用VIU APP 變哂泰文字幕
玩三國無雙 D 課金廣告變哂泰文

您咩機用?

唔係嘛

LG G3向左走向右走表示
未上6之前部機自動detect張SIM卡來自邊度
自己唔駛set都變向左走向右走咗系統語言
北陸7日用咩好 好驚收得唔好

您咩機用?

唔係嘛

LG G3向左走向右走表示
未上6之前部機自動detect張SIM卡來自邊度
自己唔駛set都變向左走向右走咗系統語言

仆街我用V20
想問下去關西8日
用緊部陳年note II 唔support lte
有冇邊張卡介紹
只係用黎whatsapp & google maps

揾人射個網絡比你 好過插卡
note 2 啲陳年機 用咩卡都慢
想問下 去大阪5日
想租wifi 蛋 應該揀邊隻?
5個人一齊用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞