[LIHKG 首發] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包 (2)

988 回覆
68 Like 0 Dislike
happy telecom有無伏

超級伏
用後是unhappy
去左鴨記買泰國神卡

巴打邊間買

去左鴨記買泰國神卡

巴打邊間買

你望下佢上面個牌 唔係櫃入面個d
happy telecom有無伏

超級伏
用後是unhappy

屌啊 個老細係咁話呢隻快啊 呢隻快啊
比佢fake左
中移動果張3g o唔ok
想問klook個U-Roaming wifi點睇,因為簽左dbs cv信用卡$2000頭5日係$1,去大阪8日

兩個人去

但我見啲人話要排一個鐘先拎到

邊使呀....我用過3次...都唔使10MIN就搞完
廣告MODE
通過鏈接註冊的朋友,他們將獲得25.0港幣的優惠
https://www.klook.com/invite/88BLM

關西 好唔好用

睇呢個帖既第一個post, 有blog 地址, 裡面有你講呢張卡既speedteat 結果.

懶睇既話就2個字解釋晒呢張卡. 垃圾.

我個張咁既樣,係咪真卡

我個張咁既樣,係咪真卡

我用過, 都係呢張
應該係代理Repack
如果去大阪6日 想要有得打電話用乜卡好?
驚有人打俾我聽唔到
身在日本

用緊張7日任用4G既幾好,都幾順

288台幣果隻,鴨記買$65-75

有冇圖

求圖
上星期札幌sim2fly
咁既價錢咁既速度真係冇得輸
Smartone日本7日任用171 抵唔抵
如果去大阪6日 想要有得打電話用乜卡好?
驚有人打俾我聽唔到

用Whatsapp 電話啦, 家下邊會有人旅行仲用普通電話打俾人?
我想問下有無巴打試過增值 sim2fly 延長佢個時間?
因為嚟緊會去十幾日旅行
唔知駛唔駛買兩張

上網增值都得

可唔可以未啟動張卡之前就增定值
之後就會識自動延長時間?

我都想知

以平時d 卡黎講, 係唔可以 係開左先=activate
我平時增值淘寶, 最平$10baht
而家做緊$249 4GB, 平過兩張

咁我想問下 可唔可以係香港上機前開咗張卡同埋上佢個網增定值先
之後用完8日就開新 plan
因為嚟緊會去十幾日旅行
唔知駛唔駛買兩張

上網增值都得

我都想知

咁我想問下 可唔可以係香港上機前開咗張卡同埋上佢個網增定值先

可以,蝕左飛機時間
之前係香港機場買
好似$188 5日LTE任用(自稱)
因為嚟緊會去十幾日旅行
唔知駛唔駛買兩張

上網增值都得

我都想知

可以,蝕左飛機時間

因為我驚去到日本會收唔到個 sms
(好似話會 sd sms 去個電話 number 到先增值到)
所以諗住係香港搞晒先上機
Smartone日本7日任用171 抵唔抵

同問 仲有快唔快

上網增值都得

我都想知

可以,蝕左飛機時間

(好似話會 sd sms 去個電話 number 到先增值到)

收到sms的,張卡泰國出的,唔會香港收到日本收唔到

上網增值都得

我都想知

可以,蝕左飛機時間

其實唔會, 佢泰國卡
係日本/香港 都係Roaming
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞