(校園、穿越、奇幻)今年我三十三歲,回到了1998年(4)

1001 回覆
191 Like 4 Dislike
嗚... 我感覺到我就嚟要被收埋了 未曾相愛已無情

「偶爾我亦 願我是別人 能轉個化身共你再蜜運」

大鳩志食靜宜同水野朝陽

一切都係演戲,戲如人生
呂靜宜天生就係食呢行飯

呂靜宜嗯了一聲,才道:「你話我幫咗你,咁你可唔可以幫我一件事?」

我訝異道:「妳做咩奇奇怪怪咁嘅?我地係朋友嚟架嘛!妳講出嚟,我幫到一定幫架。」

呂靜宜聲如蚊蚋,結結巴巴道:「成皇志,你…你…可唔可以…做…做我…男朋友?」

(待續)

唔會係靜宜有個青梅竹馬既有錢表哥係外國番黎, 屋企人想佢同表哥一齊, 靜宜唔想, 所以搵成皇志扮佢男朋友, 用黎打發佢表哥同屋企人嘛?

呂靜宜條線 已定
管佳莉條線 已定

學姐條線 大概已定
楊鳳瑤有變數
布甸 大概已定
宛琳珊 有變數

仲有兩三個後期女角
其中一個最重戲份

依家要分配緊

布丁
有冇後宮結局

呂靜宜嗯了一聲,才道:「你話我幫咗你,咁你可唔可以幫我一件事?」

我訝異道:「妳做咩奇奇怪怪咁嘅?我地係朋友嚟架嘛!妳講出嚟,我幫到一定幫架。」

呂靜宜聲如蚊蚋,結結巴巴道:「成皇志,你…你…可唔可以…做…做我…男朋友?」

(待續)

唔會係靜宜有個青梅竹馬既有錢表哥係外國番黎, 屋企人想佢同表哥一齊, 靜宜唔想, 所以搵成皇志扮佢男朋友, 用黎打發佢表哥同屋企人嘛?

呂靜宜條線 已定
管佳莉條線 已定

學姐條線 大概已定
楊鳳瑤有變數
布甸 大概已定
宛琳珊 有變數

仲有兩三個後期女角
其中一個最重戲份

依家要分配緊

布丁

宛林生=臭雞/伊沙貝拉

(待續)

呂靜宜條線 已定
管佳莉條線 已定

學姐條線 大概已定
楊鳳瑤有變數
布甸 大概已定
宛琳珊 有變數

仲有兩三個後期女角
其中一個最重戲份

依家要分配緊

春巴有冇男角姐?

(待續)

呂靜宜條線 已定
管佳莉條線 已定

學姐條線 大概已定
楊鳳瑤有變數
布甸 大概已定
宛琳珊 有變數

仲有兩三個後期女角
其中一個最重戲份

依家要分配緊

春巴有冇男角姐?

預定

有榮仔 都有戲份
仲有一個男角同一個未出場嘅女角係兄妹關係

湯仲謀第一部後期 同第二部全篇應該都好搶

仲有好多明星 巨商 高官 領導人

因為驚畀人拉起坐洗頭艇

所以嚟緊要加句如有雷同 實屬巧合

(待續)

呂靜宜條線 已定
管佳莉條線 已定

學姐條線 大概已定
楊鳳瑤有變數
布甸 大概已定
宛琳珊 有變數

仲有兩三個後期女角
其中一個最重戲份

依家要分配緊

春巴有冇男角姐?

預定

有榮仔 都有戲份

因為驚畀人拉起坐洗頭艇

加油

(待續)

呂靜宜條線 已定
管佳莉條線 已定

學姐條線 大概已定
楊鳳瑤有變數
布甸 大概已定
宛琳珊 有變數

仲有兩三個後期女角
其中一個最重戲份

依家要分配緊

春巴有冇男角姐?

預定

有榮仔 都有戲份

因為驚畀人拉起坐洗頭艇

加油

咁早洩 泳犬呢d豬朋狗友有冇戲份?
樓主有事

今晚無文
樓主有事

今晚無文

如果今晚有文就好了
寫得好好

(待續)

呂靜宜條線 已定
管佳莉條線 已定

學姐條線 大概已定
楊鳳瑤有變數
布甸 大概已定
宛琳珊 有變數

仲有兩三個後期女角
其中一個最重戲份

依家要分配緊

幾時有得啪啪啪
想睇成皇志同宋蓮
想睇成皇志同宋蓮

想睇成皇志同宋蓮

樓主有事

今晚無文

好啦
樓主有事

今晚無文

好啦

慣左臨訓前追文,今晚無文蘿蘿戀訓唔著
我記得架
成厲嬅rhw
我記得架
成厲嬅rhw

極大機會經宋蓮手
夏洛特煩惱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞