(校園、穿越、奇幻)今年我三十三歲,回到了1998年(4)

1001 回覆
191 Like 4 Dislike
咁明年今日咪冇比普世大眾認識“

應該會變 作曲填詞:成皇志
出咗文 可以早訓發個好夢
好好唔。睇
好好睇
繼續推
成皇志入去填晒啲十幾年最Hit嗰啲歌
浮誇富士山下痛愛果d
諗起都興奮
咁明年今日咪冇比普世大眾認識“

應該會變 作曲填詞:成皇志

作曲作詞編曲主唱:成皇志
好好睇
繼續推
浮誇富士山下痛愛果d
諗起都興奮

伊申清會失業
好好睇
繼續推
浮誇富士山下痛愛果d
諗起都興奮

伊申清會失業

仲有姐倫
好好睇
繼續推
浮誇富士山下痛愛果d
諗起都興奮

伊申清會失業

仲有姐倫

首先幫佢填左首黑色幽默
跟住龍捲風星情情天果d
跟住eason同jay就一齊失業
我迫不及待想玩玩了
大鳩志而家係咪放棄讀書
今鑊真係坐時光機抄歌
真係打和 super

好爽 搭時光機抄歌
蝴蝶效應下,之後世界應該會有天翻地覆嘅改變
[quote]主角要改變自己命運就要去追靜宜,因為冇得成功需父幹就要需外父幹[/quot其實唔使,按照上次新春提示主角應該會娶賭王個女,所以呢d愉景新城 外父已經唔重要 宜家應該食最正最多數量,理得食唔食煙,大唔大陸,反正最後都搵賭王個女埋單
正!
主角係唔係要 整返好隻歌比 醫神 唱

9估

主角完場之後 搵植爺講 賣曬3隻歌 每隻5皮以上

禁就有15萬 開波資金
蝴蝶效應下,之後世界應該會有天翻地覆嘅改變

係囉,唔多唔少對成個香港都應該有影響
生命樹好似仲岩大鳩志唱
是咪講緊作者
聽完係咁loop
留名,想睇管雞脷打算返撻大鳩志,但喺俾大鳩志拒絕
可唔可以寫得大鳩志硬淨啲,對住隻臭雞唔使咁客氣

根據人物性格設定現時既臭雞唔會番撻大鳩志,臭雞貪慕虛榮,現時既大鳩志同港大醫科生根本冇得揮。番撻既劇情起碼要到大鳩志發左達先make sense, 我都想睇呢幕

然後好似高天鷲咁
留名
Chapter 46 愛情契約

同邊個契?

根據人物性格設定現時既臭雞唔會番撻大鳩志,臭雞貪慕虛榮,現時既大鳩志同港大醫科生根本冇得揮。番撻既劇情起碼要到大鳩志發左達先make sense, 我都想睇呢幕

臭雞: 我可唔可以同番你一齊, 我細個唔識諗,揀錯左
大䲪志: 要返工,不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞