[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(6)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
Ange呢隻雞比幾多人睇過全相
伊迪安真係一隻打全場
今集d parts連超合金z都每rd回10%en 咩料

特登為咗呢隻game整
覺得佢d招幾型
ZERO堆招又畫到毀天滅地咁

好似未試過版權作專登畫隻原創?

記得帝皇萬能俠都係機戰原創先
之後先有OVA

Exact7ly
老玩家就知帝皇最初首BGM開頭唔係OVA入面任何一首歌

我魔神Zero換左帝皇首歌

果首BGM好正

https://youtu.be/wXlSEWDn4mE
型掍

魔神zero部野唔改20%大技都7200
一下熱血就秒撚左隻19500血既中boss

好似未試過版權作專登畫隻原創?

記得帝皇萬能俠都係機戰原創先
之後先有OVA

Exact7ly
老玩家就知帝皇最初首BGM開頭唔係OVA入面任何一首歌

我魔神Zero換左帝皇首歌

果首BGM好正

https://youtu.be/wXlSEWDn4mE
型掍

魔神zero部野唔改20%大技都7200
一下熱血就秒撚左隻19500血既中boss

果招又係好型 零距離高熱火焰
再補多下氣體流酸
差唔多所有野都關古魯謝事既

好似由Z開始d超合金效果就係咁?
Uc第30關點拎sr用技打尚古
[quote]Uc第30關點拎sr用技打尚古10001我達成左但無sr 係唔係又翻譯錯
新自護號都好勁下 打人都幾痛 又型仔
[quote]Uc第30關點拎sr用技打尚古10001我達成左但無sr 係唔係又翻譯錯

要用爆擊exc打爆

好似由Z開始d超合金效果就係咁?

跟真Z設定的超合金Z就係
因為自帶光子力
係咪唔幫真嗣加氣力界限突破就用唔到真嗣化既初號機?
exc個直擊其實有乜係穿到?
講起隱藏 我淨係行左unicorn一開始出現果條宇宙線都拎到13妹果架艦

仲有司令 38c果陣一定要用司令打爆喜多村 如果唔係司令都會瓜
exc個直擊其實有乜係穿到?

罩/援防
有冇過左一週目嘅人可以整個list提提有邊啲中文版sr係錯
係咪唔幫真嗣加氣力界限突破就用唔到真嗣化既初號機?

或者裝 加氣力上限果d parts
有冇巴打都好中意聽三一萬能俠果首Heats. 好熱血
有冇巴打都好中意聽三一萬能俠果首Heats. 好熱血

機戰d個首好聽啲
兩部魔神都好癲
Btw今集係咪冇合體技
兩部魔神都好癲
Btw今集係咪冇兩隻魔神既合體技
Ps4版點解入完歌save 唔到??
重新開game 就冇曬
其實全game最勁係咪鐵甲萬能俠zero? 裝左加氣力。一開始用氣勢變zero. 已經無雙。打大佬都扣人地7萬幾

勁到on9 ace加1.2倍 加攻擊手俾佢 再變zero 勁到破壞平衡

學埋完美反擊 行到電腦中間 之後等電腦打

我直頭覺得係機戰有史以來最勁既機,之後係天之志雷馬

甲由、真古、史上最強之家、Size SS級機體等表示

伊迪安

應該未玩過f果陣隻吉姆王,火星果版靠佢清場

支map炮
其實全game最勁係咪鐵甲萬能俠zero? 裝左加氣力。一開始用氣勢變zero. 已經無雙。打大佬都扣人地7萬幾

勁到on9 ace加1.2倍 加攻擊手俾佢 再變zero 勁到破壞平衡

學埋完美反擊 行到電腦中間 之後等電腦打

我直頭覺得係機戰有史以來最勁既機,之後係天之志雷馬

甲由、真古、史上最強之家、Size SS級機體等表示

伊迪安

應該未玩過f果陣隻吉姆王,火星果版靠佢清場

支map炮

無限炮史上最勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞