[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(6)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

勁到on9 ace加1.2倍 加攻擊手俾佢 再變zero 勁到破壞平衡

學埋完美反擊 行到電腦中間 之後等電腦打

我直頭覺得係機戰有史以來最勁既機,之後係天之志雷馬

甲由、真古、史上最強之家、Size SS級機體等表示

伊迪安

應該未玩過f果陣隻吉姆王,火星果版靠佢清場

支map炮

我第一次玩f final都係咁玩

勁到on9 ace加1.2倍 加攻擊手俾佢 再變zero 勁到破壞平衡

學埋完美反擊 行到電腦中間 之後等電腦打

我直頭覺得係機戰有史以來最勁既機,之後係天之志雷馬

甲由、真古、史上最強之家、Size SS級機體等表示

伊迪安

應該未玩過f果陣隻吉姆王,火星果版靠佢清場

支map炮

我第一次玩f final都係咁玩

秒全場
Ps4版點解入完歌save 唔到??
重新開game 就冇曬

用psv 玩既巴打過唔過癮?

用Ps4先唔過癮

用Ps4先唔過癮

psv 個地圖好難睇

用Ps4先唔過癮

psv 個地圖好難睇

個地圖一有山就煩

用Ps4先唔過癮

psv 個地圖好難睇

個地圖一有山就煩

我玩咗10幾版暫時都仲ok

用Ps4先唔過癮

psv 個地圖好難睇

個地圖一有山就煩

r杆可以轉視點
自從ACE左萬丈同有行一步500既parts
錢真係好夠洗
錢真係好夠洗

萬丈ace好似係一關先得果3萬g 好快用曬喎
錢真係好夠洗

後期d錢唔知點用 洗爆左主力機

用Ps4先唔過癮

psv 個地圖好難睇

個地圖一有山就煩

r杆可以轉視點

Psv打機戰先正 不過一大爆炸就會lag btw 有愛
0改一周目打50話應該會中伏

If線真係咁難?

打到43 都要狂閃 我5改

If線真係咁難?

我冇入if

一開始冇留意冇出標題,咁就中伏

不過5架2回行動既歐布利安唔知幾時出map

If線真係咁難?

我冇入if

一開始冇留意冇出標題,咁就中伏

不過5架2回行動既歐布利安唔知幾時出map

呢關難度爽到爆
錢真係好夠洗

已經夠改多幾格啦,再加埋ZZ
根本好夠用,不過近期D機戰
一到後段就好夠錢,OGMD又係
錢真係好夠洗

買左OGMD一開頭好難齊SR好刺激
錢真係好夠洗

仲有七話先完
但已經10改哂主角機同所有超級系堆武器
仲夠錢改埋堆高達
錢真係好夠洗

買左OGMD一開頭好難齊SR好刺激

應該係你唔慣個系統,組好隊,用好d雙人精神就唔難
其實3DS 個兩隻機戰好唔好玩
其實3DS 個兩隻機戰好唔好玩

UX劇情好正 BX畫面靚
要用波動炮先入到if
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞