[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(6)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
你地多唔多買皇牌專嚴
定係由佢殺到60

用模擬器升到60
睇返上個post
雖然我都唔覺得三高達有咩突出之處
但我覺得依部野真係為 金格度 度身訂造
自帶hit and away 而且駕駛能力強
係三十話前我都用得好開心
制作組根本就大巴大巴咁煎落原駕駛敗家仔同fans到
另一例子經典例子係紅毛
渣嫁正宗超級系但冇底力
仲話25周年
仲話回饋fans
不過唔係既
諗深一層
以前鐵界萬能俠都有晒朵叫紙皮萬能俠
制作組想喚起返老玩家d回憶姐
上個post尾話下集og完@3根本無可能
一集肯定唔夠講封印戰爭都講兩集啦
而家仲多左咁多支線
夠膽一集完@劇情肯定俾人屌撚死
Btw等睇正樹正式黑化

一集點講四線劇情

佢夠膽一集完我保證寺田一日收過千刀片

唔完仲好啦
出多幾隻慢慢玩

完左先好,冇遺憾

同埋封印戰爭2nd og咪打完

你想講巴魯馬鋼伊甸咋
Eva初,號機幾時有覺醒?仲有同步率打極都係6x%既屌
而家仲多左咁多支線
Btw等睇正樹正式黑化

一集點講四線劇情

唔完仲好啦
出多幾隻慢慢玩

完左先好,冇遺憾

你想講巴魯馬鋼伊甸咋

應該係話@2個故事
無睇天使龍,請問上面講既水樹姐係邊隻?

安琪
幾年先一集og
但版權作仲有一堆原創劇情未講

Og真係出多十集都未完到

不過係咪話Z的劇情唔會入og ?
咁任系NDS3ds個堆呢

好似38打魔神z個關?
無睇天使龍,請問上面講既水樹姐係邊隻?

安琪

睇返上個post
另一例子經典例子係紅毛
渣嫁正宗超級系但冇底力
仲話25周年
仲話回饋fans
不過唔係既
諗深一層

你有冇拎到map同大技?拎晒幾勁啦 ,又行得快
睇返上個post
另一例子經典例子係紅毛
渣嫁正宗超級系但冇底力
仲話25周年
仲話回饋fans
不過唔係既
諗深一層

原創2條友可以換乘,最初轟一無穿罩招兼大招又唔係P,揸曉擊霸好過
睇返上個post
另一例子經典例子係紅毛
渣嫁正宗超級系但冇底力
仲話25周年
仲話回饋fans
不過唔係既
諗深一層

其實用西布頓用三高會講funnel
幾年先一集og

w就實入㗎啦,k同l就
幾年先一集og

Z劇情其實幾好發揮
淨係太極戰爭都有排講
私心都想機戰w有份參戰
其他就唔洗啦
特別米神

好似38打魔神z個關?

應該係39
Ace咗真嗣之後一開始同步率已經+30%
殺一隻再用氣迫已經可以覺醒
而家仲多左咁多支線
Btw等睇正樹正式黑化

一集點講四線劇情

唔完仲好啦
出多幾隻慢慢玩

完左先好,冇遺憾

你想講巴魯馬鋼伊甸咋

應該係話@2個故事

點會唔夠?
當你下集og 60話end
加埋分支 每個主角最少起碼獨佔10話以上
仲未計可能改動個故事分超級線同真實線

仲有時間塞埋米神同和真半套
而家仲多左咁多支線
Btw等睇正樹正式黑化

一集點講四線劇情

唔完仲好啦
出多幾隻慢慢玩

完左先好,冇遺憾

你想講巴魯馬鋼伊甸咋

應該係話@2個故事

咪完曬囉

abc, 僧加,阿拉德,龍虎王,161

邊條線未完,md發展落去已經係alpha 3 既劇情
而家仲多左咁多支線
Btw等睇正樹正式黑化

一集點講四線劇情

唔完仲好啦
出多幾隻慢慢玩

完左先好,冇遺憾

你想講巴魯馬鋼伊甸咋

應該係話@2個故事

咪完曬囉

我係話@2劇情都用左兩集講

岩岩打最後一話
十幾廿隻大佬 每次郁三下

點打呀

IF 果關 係咪要殺晒咁多部?

好似38打魔神z個關?

應該係39
Ace咗真嗣之後一開始同步率已經+30%
殺一隻再用氣迫已經可以覺醒

同埋要比真嗣學氣力限界突破
屌 原來係15機先拎到SR POINT
仆街啦
睇返上個post
另一例子經典例子係紅毛
渣嫁正宗超級系但冇底力
仲話25周年
仲話回饋fans
不過唔係既
諗深一層

邊個紅毛
btw轟仔後期有冇暗劍殺用

一集點講四線劇情

唔完仲好啦
出多幾隻慢慢玩

完左先好,冇遺憾

你想講巴魯馬鋼伊甸咋

應該係話@2個故事

咪完曬囉

我係話@2劇情都用左兩集講

我卡係ogmd都已經出埋場
下集唔係打巴爾馬再直屌靈帝我直播食碟
睇返上個post
另一例子經典例子係紅毛
渣嫁正宗超級系但冇底力
仲話25周年
仲話回饋fans
不過唔係既
諗深一層

邊個紅毛
btw轟仔後期有冇暗劍殺用

36後special關開暗劍殺同黑洞炮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞