[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(6)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
白金居然唔洗玩哂所有劇情路線
差5萬傷同50氣力兩個未達成
三周目有15改爆5萬應該無難度
攻略幾時出

一周都五萬喇

一開始未拎到萬能俠個陣你拎萬丈打d飛機仔都爆到5萬
今日第一週完左,完全無追回合數,機就改左八部全十級,SR 頭三關玩esay無拎到 劇情行曬勇者線,31隻ace 無啦啦入左IF ,仲諗緊做乜最後一關咁變態,有成炸boss

大部份機仲假更更咁打前面用曬精神,最後用主角,鐵甲,用勇者不斷鐵壁,不屈亂打亂撞完左
屌 部撫子永動機嚟嘅
裝個重力波力天線俾佢可以自己射自己收
早兩日入手 打到廿幾話 暫時覺得好易打
最開心係好多機體都鍾意
屌 部撫子永動機嚟嘅

撫子真係好撚好J
屌 部撫子永動機嚟嘅

撫子真係好撚好J

屌 部撫子永動機嚟嘅

撫子真係好撚好J

五改之後嘅重力波炮用十幾EN開一炮 再加埋E-Save仲變埋個位數
十改咗凱撒大帝
舞人又G ACE埋
今朝玩到33話
無敵超能加爾出場個幕好感動 好熱血
童年回憶返哂嚟
打轟龍舞難度
十改咗凱撒大帝
舞人又G ACE埋
今朝玩到33話
童年回憶返哂嚟
打轟龍無難度
十改咗凱撒大帝
舞人又G ACE埋
今朝玩到33話
童年回憶返哂嚟
打轟龍無難度

淨係我淨係記得佢叫勇者急先鋒
比較後生
十改咗凱撒大帝
舞人又G ACE埋
今朝玩到33話
童年回憶返哂嚟
打轟龍無難度

其實我淨係記得佢叫勇者急先鋒
比較後生
同埋首歌有印象
十改咗凱撒大帝
舞人又G ACE埋
今朝玩到33話
童年回憶返哂嚟
打轟龍無難度

比較後生
同埋首歌有印象

淨係出動輪劍果幕有印象

有個火車look係劍柄位轉轉轉
尋日終於有時間入手左psv 版, 一週目都係揀男主先, 之後先玩大波妹

我想問psv 係未咁撚戇鳩, 要格式化機同記憶卡先可以轉港/日account, 咁如果我將來想買DLC 點好, 未冇得同港版個save 結合?

利伸: 買左香港中文版
十改咗凱撒大帝
舞人又G ACE埋
今朝玩到33話
童年回憶返哂嚟
打轟龍無難度

比較後生
同埋首歌有印象

淨係出動輪劍果幕有印象

有個火車look係劍柄位轉轉轉

我第一套勇者系列反而係勇者警察
之後係勇者王TV版 好似係暑假朝早播
岩岩爆左,差男結局+30ace+隱藏關就白金
想問隱藏關點觸發
尋日終於有時間入手左psv 版, 一週目都係揀男主先, 之後先玩大波妹

我想問psv 係未咁撚戇鳩, 要格式化機同記憶卡先可以轉港/日account, 咁如果我將來想買DLC 點好, 未冇得同港版個save 結合?

利伸: 買左香港中文版

港伏咪有dlc,做咩轉區
屌 部撫子永動機嚟嘅

撫子真係好撚好J

五改之後嘅重力波炮用十幾EN開一炮 再加埋E-Save仲變埋個位數

裝埋舊+300賬面,en消耗減10%既parts = 3en一炮
屌 部撫子永動機嚟嘅

撫子真係好撚好J

裝埋舊+300賬面,en消耗減10%既parts = 3en一炮

暫時4隻戰艦
係天人個隻最廢
岩岩爆左,差男結局+30ace+隱藏關就白金
想問隱藏關點觸發

17關之前 3個特急勇者擊破合共 > 50就有一關比你打
穩陣既話就搵舞人見飛龍一次就打爆佢一次
屌 部撫子永動機嚟嘅

撫子真係好撚好J

暫時4隻戰艦
係天人個隻最廢

果架我用黎玩修理 雖然去到後面有塔斯克之後直頭唔洗出佢
大和號 撫子 真龍 三隻打哂
屌 部撫子永動機嚟嘅

想問下條天線裝落其實機度有冇效果?
屌 部撫子永動機嚟嘅

撫子真係好撚好J

乜唔係要用相轉移砲睇百合香cut in
屌 部撫子永動機嚟嘅

條天線係咪淨係佢有用
大和同撫子仲勁過堆機械人
屌 部撫子永動機嚟嘅

撫子真係好撚好J

暫時4隻戰艦
係天人個隻最廢

果架我用黎玩修理 雖然去到後面有塔斯克之後直頭唔洗出佢
大和號 撫子 真龍 三隻打哂

粉紅妖女個架垃圾
真龍唔識欣賞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞