[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(6)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
有冇巴打有用過remote play
我果日試過係屋企用mac book就連到,但今日係人地屋企用返同一部mac 在book就唔得,係咪要同一個網絡先得?
同一個網絡既話remote play有乜意思

有冇set primary account?

我用Android remote play
今集真反而變成基拉ge形狀喎

點會,arx8

真解放seed果關基拉同邊個嘴炮就輸果時真衝出黎幫基拉口 仲大和解

無左節子真存在感大減

點會,arx8

真解放seed果關基拉同邊個嘴炮就輸果時真衝出黎幫基拉口 仲大和解

無左節子真存在感大減

UX度明明存在感超強
不過睇太多普通咁完原作有少少悶,想睇故事仲可以點改

點會,arx8

無左節子真存在感大減

UX度明明存在感超強
不過睇太多普通咁完原作有少少悶,想睇故事仲可以點改

阿斯蘭食咗露娜
夾埋基拉兩個一齊恰鳩真
真係被人棍蘭同雞拉感染左
點解連波雷咁微波都有得搖,女主就乜都無
SaveEditor 改到港版save未

千歲BBG有爆Lin喎
相轉移炮唔係29前琉璃做ace就得咩

唔見有

千歲BBG有爆Lin喎

邊招

明明女主好大波但用到而家好多招都無乳搖
相轉移炮唔係29前琉璃做ace就得咩

唔見有

好似係36話前

千歲BBG有爆Lin喎

邊招

明明女主好大波但用到而家好多招都無乳搖

後繼機最後一招
頭先用宗介睇戰鬥畫面果陣
一入戰鬥畫面
佢第一句就係度講 劇毒....!
之後就叫個ai準備武器果d公式對白
無睇過原作
完全唔明佢最頭果句劇毒係乜意思
係咪暗示緊我
Z3出得鳩唔否認
但版權作真係出得好啱我個人胃口
天元突破完整劇情
fmp完整劇情+極多校園互動
仲有diebuster,諾諾莉莉
喺下一隻gunbuster+diebuster一齊參戰而且有合體技嘅機戰出現之前,我唔會笑鳩Z3

無兩代gunbuster合體真係遺憾,本來見佢入埋disbuster我預佢實有啦…
點知無真係有少少失望
斷空我都整招斷空雙牙劍啦…
一入戰鬥畫面
無睇過原作
係咪暗示緊我

祕銀對阿瑪爾干既機體既code name黎,睇機體說明啦
一入戰鬥畫面
無睇過原作
係咪暗示緊我

秘銀對Plan 1056/1058系AS的call sign叫Venom
40話就拎到逸扎同柒尼
Z3出得鳩唔否認
但版權作真係出得好啱我個人胃口
天元突破完整劇情
fmp完整劇情+極多校園互動
仲有diebuster,諾諾莉莉
喺下一隻gunbuster+diebuster一齊參戰而且有合體技嘅機戰出現之前,我唔會笑鳩Z3

無兩代gunbuster合體真係遺憾,本來見佢入埋disbuster我預佢實有啦…
點知無真係有少少失望
斷空我都整招斷空雙牙劍啦…

Z3得翻新斷空我
villkiss根本係抖m 屌完就出黎
我插左隻手指入去,入bgm setting果陣佢都搵到隻手指,但一按入去佢就話bgm更新中斷🙁,請問有冇人知可以點搞? 就算入媒體播放器都搵唔到d歌,但已經係直接上網dl落黎既mp3合集
50話笑到仆街
Last一關度map炮度到痴線
Btw已爆
50話笑到仆街

所有女機師一人一句
villkiss根本係抖m 屌完就出黎

雞黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞