[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(6)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
呢集d FA全部都降低性能

放心, 層甲好易俾人打爆, 一係無晒子彈自己爆甲啦

諗起中介部機

對ARX-8有咩意見

arx8射完兩炮全彈就爆甲

諗起中介部機

對ARX-8有咩意見

係地球內唔可以著出街架
宗介空B,飛行件空A唔係S
識玩一定係玩佢

識玩一定係玩佢

for sure
真龍嗰關原來要指定第十部一定係佢
我敵全滅最後先殺真龍都唔得 搞錯呀

唔係指定10部
係要10部內殺真龍,如果真龍就係第10部一樣可以拎sr
真龍嗰關原來要指定第十部一定係佢
我敵全滅最後先殺真龍都唔得 搞錯呀

唔係指定第10部,只係要10部以內打爆真龍,可以全部唔理只打爆真龍就拎到SR,但有4隻LV50神唔係唔殺呀嘛

諗起中介部機

對ARX-8有咩意見

係地球內唔可以著出街架

插個全s落去囉

諗起中介部機

對ARX-8有咩意見

係地球內唔可以著出街架

插個全s落去囉

空S佢用架咩,貼返地啦
識玩一定係玩佢

老老實實 呢隻野出招d動畫好好笑
識玩一定係玩佢

點止好笑 仲未開爆擊添
有冇知點樣返開始畫面load save,揀錯左路線
有冇知點樣返開始畫面load save,揀錯左路線

PS4禁實L1+R1 再禁下options制可以出返主畫面
大鐵牛ace個party. 好on9
嘩屌,見到51話雙王個個能力,即刻save熄機聽日再打
終於一週目
覺得今集唔錯,好大原因係因為大和號做主線
有感動位、有熱血、有戰略
全部分歧跟撫子行,一部gundam系隱藏都無拎到
天使龍前期好撚煩,劇情無聊仲要搵seed夾
後面同真三一+fmp+三世界劇情merge得幾好加返分
刹那老是常出現,不孝子豪無存在感仲要話自己唔會變mafty

佢無氣力下限,我脫到佢50拎個獎杯然後兩三下炸咗

岩岩脫大將軍用左好多精神
坐係大和號入面回唔回到精神?

打左哈帝斯先

佢底力高,ace 能力麻煩

另外果隻好易打

岩岩脫大將軍用左好多精神
坐係大和號入面回唔回到精神?

打幾下之後劇情全員滿氣,好似係會滿埋sp
主角後繼機揀速度定力量型好
識玩一定係玩佢

點止好笑 仲未開爆擊添

正!
原創角我反而最中意小綠

我都幾鍾意佢
拎暗劍殺果關ff威爾特同佢表白笑咗
岩岩玩左中介隱藏
決定中介都係以後著公仔衫算
49話已過, 入到if線
297turn
錢 12.4M
TacP 44.6K
Ace 30個, 有10個Gace
齊sr
其實太和號個故事真係一架打哂?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞