[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(6)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
大和同撫子仲勁過堆機械人

今集係超級戰艦大戰

大招勁又遠射程
屌 部撫子永動機嚟嘅
裝個重力波力天線俾佢可以自己射自己收

撫子真係好撚好J

五改之後嘅重力波炮用十幾EN開一炮 再加埋E-Save仲變埋個位數

裝埋舊+300賬面,en消耗減10%既parts = 3en一炮

暫時4隻戰艦
係天人個隻最廢

果架我用黎玩修理 雖然去到後面有塔斯克之後直頭唔洗出佢
大和號 撫子 真龍 三隻打哂

大和撫子應該鐵膽

我第三部係永恆號,精神好+拉妖ace勁
有冇高手可以答下我, 如果條件達成拎左13號機, 部初號機會唔會冇左?

撫子真係好撚好J

五改之後嘅重力波炮用十幾EN開一炮 再加埋E-Save仲變埋個位數

裝埋舊+300賬面,en消耗減10%既parts = 3en一炮

暫時4隻戰艦
係天人個隻最廢

粉紅妖女個架垃圾
真龍唔識欣賞

永恆號放出黎都係比基拉同阿斯蘭用流星號招技 妖女本身又冇指揮
有冇高手可以答下我, 如果條件達成拎左13號機, 部初號機會唔會冇左?

唔會

會仲喺度 任你轉機
停留左係alpha 系列, 當年勁憎小隊系統, 宜家無左小隊系統就唔想玩 次次玩左個頭十幾話就棄game
屌 部撫子永動機嚟嘅

條天線係咪淨係佢有用

任何一架機都得 只要有出撫子就可以每turn回滿EN

大招勁又遠射程

百合香未歸隊
睇住ruriruri先
屌 部撫子永動機嚟嘅

條天線係咪淨係佢有用

想問下條天線其實係點得返黎?
打打下而家有兩條但唔夠用
屌 部撫子永動機嚟嘅

條天線係咪淨係佢有用

撫子有裝天線有出場
但點解有啲機無回到en
十改咗凱撒大帝
舞人又G ACE埋
今朝玩到33話
無敵超能加爾出場個幕好感動 好熱血
童年回憶返哂嚟
打轟龍無難度

其實我淨係記得佢叫勇者急先鋒
比較後生
同埋首歌有印象

淨係出動輪劍果幕有印象

有個火車look係劍柄位轉轉轉

我第一套勇者系列反而係勇者警察
之後係勇者王TV版 好似係暑假朝早播

遲啲攞埋支炮
屌 部撫子永動機嚟嘅

條天線係咪淨係佢有用

撫子有裝天線有出場
但點解有啲機無回到en

因為淨係有裝天線嘅機先可以回EN
屌 部撫子永動機嚟嘅

條天線係咪淨係佢有用

打到47話我都係得兩條
屌 部撫子永動機嚟嘅

條天線係咪淨係佢有用

撫子有裝天線有出場
但點解有啲機無回到en

因為淨係有裝天線嘅機先可以回EN

唔該
不如講下邊部值得裝重力波

我比左ARX 7用,佢Λ driver好食en

仲有如果拎多舊parts諗住比甲兒,佢招招都好食en
lm
屌 部撫子永動機嚟嘅

條天線係咪淨係佢有用

打到47話我都係得兩條

條天線真係好屈
而家兩條天線加兩個超絕動力爐,四部超級系衝上去掃場
停留左係alpha 系列, 當年勁憎小隊系統, 宜家無左小隊系統就唔想玩 次次玩左個頭十幾話就棄game

今集無小隊系統呀

暫時4隻戰艦
係天人個隻最廢

粉紅妖女個架垃圾
真龍唔識欣賞

永恆號放出黎都係比基拉同阿斯蘭用流星號招技 妖女本身又冇指揮

陰公無指揮 仆街眼鏡連seed既艦都唔放過
屌 部撫子永動機嚟嘅

條天線係咪淨係佢有用

打到47話我都係得兩條

條天線真係好屈
而家兩條天線加兩個超絕動力爐,四部超級系衝上去掃場

我都唔知 22定23話隻boss掉落左1條
屌 部撫子永動機嚟嘅

條天線係咪淨係佢有用

咁屈 未諗到比邊個用好
安潔又有自帶回en唔洗煩
屌 部撫子永動機嚟嘅

條天線係咪淨係佢有用

咁屈 未諗到比邊個用好

前期比泰坦3,下下爆大
屌 部撫子永動機嚟嘅

條天線係咪淨係佢有用

咁屈 未諗到比邊個用好

前期比泰坦3,下下爆大

條友用落又真係幾癲
對比返勇者特急 勇者啲傷害好似差好遠咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞