[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(6)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

咩對白嚟
搞到2個人關係好曖昧
打靶仔d能力真係唔太得
打靶仔d能力真係唔太得

你地無愛呀
打靶仔d能力真係唔太得

馬夫迪時期外貌,但實力依然係0093時期

50lv果陣能力低阿寶10點有多

咩對白嚟
搞到2個人關係好曖昧

男主 X Nine

咩對白嚟
搞到2個人關係好曖昧

男主 X Nine

打靶仔d能力真係唔太得

拎penelope仲要練佢
打靶仔d能力真係唔太得

ME個不孝子係TOP5
打靶仔d能力真係唔太得

ME個不孝子係TOP5

我係無事做,千歲,沙拉子,琉璃,宗介

夏薩衛食殘廢餐食到Great Ace先出黎打
大和號d戰鬥動畫d fps高到

特別順

下隻機戰應該會有銀河英雄傳說

唔L係呀?
綾波同Nine初傾計果度我笑左出聲

........
.......
不孝子初登場,睇到佢得個努力精神 我就唔想用佢了
簡男女主劇情有冇大分別
用女主玩 男主完全冇用 仲想留係勇者特急個世界

玩男主去到2x話離隊之後會變溝女game
不孝子初登場,睇到佢得個努力精神 我就唔想用佢了

最好用既精神都唔識欣賞,你地無愛就無愛啦

有做齊,可能真係要巴垃圾打爆2次
或者係31話拎完SR之後果次要巴垃圾打爆
我係用巴垃圾打爆佢拎31話個SR

我黎緊又試下玩宇宙睇下拎唔拎到 之前3輪都係天使龍

12妹老豆架船會連全S晶片一齊加入,又係宇宙線限定

係,行完宇宙線就有2個全S地型

岩岩先上網搵見到有咁講,31話拎SR之後果次要由巴垃圾/不孝子打爆,跟住工廠會出現呢個對話

老豆架船我37冇行宇宙線都有

岩岩先上網搵見到有咁講,31話拎SR之後果次要由巴垃圾/不孝子打爆,跟住工廠會出現呢個對話

唔知有咩條件,但行宇宙線就一定有,好似係

咩對白嚟
搞到2個人關係好曖昧

男主 X Nine

過埋呢一版你就知
其實唔止曖昧咁簡單

咩對白嚟
搞到2個人關係好曖昧

男主 X Nine

過埋呢一版你就知
其實唔止曖昧咁簡單

nine終於明呢種係咩情感了

應該關12妹事, 可能搵捷度同2個家姐交戰到夠數就唔洗行宇宙線都有
睇千歲BB同九妹開百合花仲好啦

應該關12妹事, 可能搵捷度同2個家姐交戰到夠數就唔洗行宇宙線都有

我宇宙線32有用巴垃圾說得同打爆12妹,可能淨係得尼個條件
你地有睇過咁多作品真好
我淨係睇高達,其他作品一套都無睇,要不是今次有中文真係完全唔知講乜

天使龍當H動睇

50倍快感

我反而好多時都會因為冇睇過果堆新參戰嘅作品而去睇番
玩果陣投入d

雖然k係黑歷史,但係無佢我真係唔識fafner

當年都係因為k而睇槍與劍

槍與劍同Fafner+1
同埋多左研究Virtual On,對於無Raiden用完全要派膠
早年玩左下新機戰無乜野,J正式入坑時睇左宇宙騎士、FMP、機動戰艦同冥王計劃
去睇game見到有人一次過買ps4 og ggen同v
埋單$1400
我想問依家出面街價賣緊幾多錢?一陣去拎機順便買埋,驚買貴左
Eva 8號機有無巴打用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞