[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(6)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
睇返上個post
雖然我都唔覺得三高達有咩突出之處
但我覺得依部野真係為 金格度 度身訂造
自帶hit and away 而且駕駛能力強
係三十話前我都用得好開心
制作組根本就大巴大巴咁煎落原駕駛敗家仔同fans到
另一例子經典例子係紅毛
渣嫁正宗超級系但冇底力
仲話25周年
仲話回饋fans
不過唔係既
諗深一層
以前鐵界萬能俠都有晒朵叫紙皮萬能俠
制作組想喚起返老玩家d回憶姐

邊個紅毛
btw轟仔後期有冇暗劍殺用

36關之後有特別關追加暗劍殺同黑洞炮
果關甜得黎幾好笑
睇返上個post
另一例子經典例子係紅毛
渣嫁正宗超級系但冇底力
仲話25周年
仲話回饋fans
不過唔係既
諗深一層

邊個紅毛

36後special關開暗劍殺同黑洞炮

佢應該係講小綠
睇返上個post
另一例子經典例子係紅毛
渣嫁正宗超級系但冇底力
仲話25周年
仲話回饋fans
不過唔係既
諗深一層

邊個紅毛

36關之後有特別關追加暗劍殺同黑洞炮
果關甜得黎幾好笑

幾好,我仲諗緊無暗劍殺點玩
一陣寺田整個80話出黎完鬼哂佢
想問玩一話會唔會要幾個鐘?返工,一晚得一兩個鐘玩,中途有無得save?

無中途save呢隻game會難度大增
放心, 可以慢慢玩

如果你唔keep戰鬥動畫
就算加速後面一話都應該差唔多1個鐘

無中途save其實都係輕鬆過

咁隻碟應該賣幾錢
月經題
40話個SR要點拎

咁隻碟應該賣幾錢

700蚊,有兩隻碟
月經題
40話個SR要點拎

40話係邊關都唔記得
月經題
40話個SR要點拎

40話係邊關都唔記得

你講下個sr係乜
上個post尾話下集og完@3根本無可能
一集肯定唔夠講封印戰爭都講兩集啦
而家仲多左咁多支線
夠膽一集完@劇情肯定俾人屌撚死
Btw等睇正樹正式黑化

一集點講四線劇情

佢夠膽一集完我保證寺田一日收過千刀片

唔完仲好啦
出多幾隻慢慢玩

完左先好,冇遺憾

同埋封印戰爭2nd og咪打完

你想講巴魯馬鋼伊甸咋

應該係話@2個故事

咪完曬囉

abc, 僧加,阿拉德,龍虎王,161

邊條線未完,md發展落去已經係alpha 3 既劇情

話唔定為左加快換機
係王女比人捉果關,一關打爆灑@3 4個主角
月經題
40話個SR要點拎

40話係邊關都唔記得

你講下個sr係乜

唔係打爆9部敵機 之後再打爆真龍咩
月經題
40話個SR要點拎

40話係邊關都唔記得

你講下個sr係乜

打真龍嗰集
佢話要三回合殺10部機再KO真龍
但我唔得
月經題
40話個SR要點拎

40話係邊關都唔記得

你講下個sr係乜

打真龍嗰集
佢話要三回合殺10部機再KO真龍
但我唔得

佢有寫第10部要係真龍

咁隻碟應該賣幾錢

700蚊,有兩隻碟

bluray碟一隻(50GB)夠裝8隻ogmd(6.xGB)
impact係PS2都一隻放得哂100關,我信80關都係一隻BR姐
想問下其實西曆世界係咪有小小機戰前作既背景

咁隻碟應該賣幾錢

700蚊,有兩隻碟

bluray碟一隻(50GB)夠裝8隻ogmd(6.xGB)

想問下你地邊度睇番og d野 我搵極都係劇場版

咁隻碟應該賣幾錢

700蚊,有兩隻碟

假如你當og game係主軸
咁樣og除左ova 唔好睇任何動畫

og個故事有人整合曬 之前擺過上網
蹦太隱藏關28我唔洗ACE都入到隱藏
應該係計整team擊殺數合計?
上個post尾話下集og完@3根本無可能
一集肯定唔夠講封印戰爭都講兩集啦
而家仲多左咁多支線
夠膽一集完@劇情肯定俾人屌撚死
Btw等睇正樹正式黑化

一集點講四線劇情

佢夠膽一集完我保證寺田一日收過千刀片

唔完仲好啦
出多幾隻慢慢玩

仲有咁多系列未入(W, L, K etc.),有排玩啦
正樹黑化之後應該會順理成章加埋Z

咁隻碟應該賣幾錢

700蚊,有兩隻碟

我又搵過漫畫睇 然後亂到我唔知邊成個時間軸係點 但係我都幾鍾意成個故

咁隻碟應該賣幾錢

700蚊,有兩隻碟

我又搵過漫畫睇 然後亂到我唔知邊成個時間軸係點 但係我都幾鍾意成個故

其實最好一定係用小小時間玩ps2隻ogs
上網有ps2模擬器 同game

岩岩打最後一話
十幾廿隻大佬 每次郁三下

點打呀

IF 果關 係咪要殺晒咁多部?

殺晒
善用map炮輕鬆過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞