[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(6)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
點先做到支援攻擊果d
我移動見佢有d機體寫住支援2
但又無野我揀

要企係有支援2既機隔離打人就會幫拖

我企係身邊都無

要同地形,唔可以一個空一個陸
前面有人問一集OG可唔可以完哂@3劇情,其實理論上係可以
首先@3的大部份重要人物都已經出哂場,只要頭幾話上演SRX大破的話點都趕到路
其次封印戰爭的重要部份其實響20G先講,其他的幾乎都係攤長黎做
當然到實際操作時@3一定要係主線唔可以再亂叉其他故事先得,唔係只會重覆MD的問題

好似係差真實系男主? 真實系女主好似係MD出過一話

真男係敵對陣營
真女出左場 隊友全滅

鬥爭心先會加出場氣力

THANKS巴打

另外想問下金剛大魔神同黑三一有無人升 佢2個迴避就算升爆都好低,比人摸幾下就死 係咪應該升爆裝甲值先

佢2個有無繼承機體

黑三一->真三一,鐵甲二號->皇帝G

超級系回避肯定唔會高,改甲啦

原來皇帝g原創

特登為咗呢隻game整
覺得佢d招幾型
ZERO堆招又畫到毀天滅地咁

好似未試過版權作專登畫隻原創?

記得帝皇萬能俠都係機戰原創先
之後先有OVA
首先@3的大部份重要人物都已經出哂場,只要頭幾話上演SRX大破的話點都趕到路
其次封印戰爭的重要部份其實響20G先講,其他的幾乎都係攤長黎做
當然到實際操作時@3一定要係主線唔可以再亂叉其他故事先得,唔係只會重覆MD的問題

真男係敵對陣營
真女出左場 隊友全滅

真女係咪dark prison 出?果集無玩到

真男係敵對陣營
真女出左場 隊友全滅

Btw 孫光龍係咪要復活

真男係敵對陣營
真女出左場 隊友全滅

真女喺Md有一關講佢個小隊啵
真男就有關打個卒仔係有特別唔同嘅就係佢
點先做到支援攻擊果d
我移動見佢有d機體寫住支援2
但又無野我揀

要企係有支援2既機隔離打人就會幫拖

我企係身邊都無

要同地形,唔可以一個空一個陸

同埋,佢有次數限制,多數得一兩次
用完就無

真男係敵對陣營
真女出左場 隊友全滅

真女響DP串左場
真男響MD某關的過場片連樣都出埋喇喎

鬥爭心先會加出場氣力

THANKS巴打

另外想問下金剛大魔神同黑三一有無人升 佢2個迴避就算升爆都好低,比人摸幾下就死 係咪應該升爆裝甲值先

佢2個有無繼承機體

原來皇帝g原創

特登為咗呢隻game整
覺得佢d招幾型

之後先有OVA

Exact7ly
老玩家就知帝皇最初首BGM開頭唔係OVA入面任何一首歌

鬥爭心先會加出場氣力

THANKS巴打

佢2個有無繼承機體

原來皇帝g原創

特登為咗呢隻game整
覺得佢d招幾型

之後先有OVA

Exact7ly
老玩家就知帝皇最初首BGM開頭唔係OVA入面任何一首歌

我魔神Zero換左帝皇首歌
我想問ps4點入bgm 爬過文都無資料
中BUG?

0改0養搞撚掂,仲有好多部未郁
今集部ZZ,成部Z1既Z咁,勁到你
我想問ps4點入bgm 爬過文都無資料

係支主目錄USB 開個folder 叫 SRWMUSIC 掉曬d歌入去,插落PS4入game自選BGM界面度就可以load歌入game
40話前夕劇情好感動
uc系敵人變友軍 好似高達00咁互相理解
其實全game最勁係咪鐵甲萬能俠zero? 裝左加氣力。一開始用氣勢變zero. 已經無雙。打大佬都扣人地7萬幾
千歲BB
好想睇3日3夜,點解要cut 左佢

真男係敵對陣營
真女出左場 隊友全滅

真女響DP串左場
真男響MD某關的過場片連樣都出埋喇喎

我記得真女得一關 真男真係無乜印象 玩@3果陣太細啦 關OG既印象只有真龍虎王 雷鳳同完成牌SRW
有邊架機師可以升到去指揮官L4 黎解工廠個item?

我仲係得大和號艦長有

我仲係得大和號艦長有

幾架艦都有 好似得一兩架冇

我仲係得大和號艦長有

幾架艦都有 好似得一兩架冇

我自己有升林友得,泰莎,琉璃都有,不過泰莎要5xlv
今集好易白金。差最後幾關就白金
明明記得上個POST 有人話重力波天線裝左就round round都回en定hp

我想問係咪得黑百合果堆機岩用? 高達果d唔得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞