[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(6)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
大和號d戰鬥動畫d fps高到

特別順

下隻機戰應該會有銀河英雄傳說

咁不如要宇宙海盜同銀河鐵路999

戰艦都算, 火車就....

HARLOCK同X1一齊出一定好過癮

加埋變型火車俠好似有得諗

特別順

我都好鍾意呢套嘢
萬丈勁撚到黐線

特別順

我都好鍾意呢套嘢

有睇過
你地有睇過咁多作品真好
我淨係睇高達,其他作品一套都無睇,要不是今次有中文真係完全唔知講乜

天使龍當H動睇

50倍快感

我反而好多時都會因為冇睇過果堆新參戰嘅作品而去睇番
玩果陣投入d

雖然k係黑歷史,但係無佢我真係唔識fafner

當年都係因為k而睇槍與劍

槍與劍同Fafner+1
同埋多左研究Virtual On,對於無Raiden用完全要派膠
早年玩左下新機戰無乜野,J正式入坑時睇左宇宙騎士、FMP、機動戰艦同冥王計劃

因為今次機戰先睇天使龍同大和號
你地有睇過咁多作品真好
我淨係睇高達,其他作品一套都無睇,要不是今次有中文真係完全唔知講乜

天使龍當H動睇

50倍快感

玩果陣投入d

同埋多左研究Virtual On,對於無Raiden用完全要派膠
早年玩左下新機戰無乜野,J正式入坑時睇左宇宙騎士、FMP、機動戰艦同冥王計劃

想釣但都搵唔到種
你地有睇過咁多作品真好

天使龍當H動睇

50倍快感

痴撚線,
個吉兒又話比個長毛拈污左個身體
係小朋友動畫黎架咩
BTW 不嬲對鐵也無咩好感,但魔神G 真係好撚型

鐵也不嬲都係大茄呢啡雪櫃常客, 不過今次
你地有睇過咁多作品真好

天使龍當H動睇

50倍快感

痴撚線,
個吉兒又話比個長毛拈污左個身體
係小朋友動畫黎架咩
BTW 不嬲對鐵也無咩好感,但魔神G 真係好撚型

鐵也不嬲都係大茄呢啡雪櫃常客, 不過今次

今集比佢威番次 本身都冇諗過有佢
因為根據原作佢已經死咗
你地有睇過咁多作品真好

細過煲電視大, 好多都係童年回憶, 例如機動戰艦爛尾, 要靠機戰補完

特別順

唔L係呀?

楊威利指揮會唔會去到lv9
你地有睇過咁多作品真好

細過煲電視大, 好多都係童年回憶, 例如機動戰艦爛尾, 要靠機戰補完

重點介紹返睇 天使與龍的輪舞
你地有睇過咁多作品真好

淨係講劇情嘅話 某啲作品睇機戰仲好睇過原作
Between 有冇清真係無用過敵回合精神同d extra?

Extra唔用的話某d關會好難追SR
但敵回合精神我基本上封印

有啲關一定要用extra先拎到sr

白金左都唔知新機戰 , 敵方round用到精神

真實系好難忍手唔用
新手一問 機師能力 底力個啲 有無得升lv
如果唔係本身有 後天加比佢又會唔會有得升

有得學果D要你自己幫佢升,無得學果D先會升LV果陣升
你地有睇過咁多作品真好

重點介紹返睇 天使與龍的輪舞

好想同安潔瘋狂三日三夜

有得學果D要你自己幫佢升,無得學果D先會升LV果陣升

好想同安潔瘋狂三日三夜

想去龍國幫手教性教育多啲

50倍快感

玩果陣投入d

想釣但都搵唔到種

未玩過機戰k都唔好話自己玩過機戰
沖田應該係歷代最好打既艦長,大和號就最癲既艦
你地有睇過咁多作品真好

淨係講劇情嘅話 某啲作品睇機戰仲好睇過原作

seed d今次講路人真嗰段幾好
中bug
鐵也70左但無開到Great Ace
中bug

唔係80咩
中bug

唔係80咩

除非學技減門檻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞