[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(6)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
中bug
鐵也70左但無開到Great Ace

唔係80咩

除非學技減門檻

咦,原來未插ace招技
唔該晒
TAC自訂你地揀咩
好似要TacP好過錢
沖田應該係歷代最好打既艦長,大和號就最癲既艦

過9999攻擊力嘅機唔多, 重要有魂
你地有睇過咁多作品真好
我淨係睇高達,其他作品一套都無睇,要不是今次有中文真係完全唔知講乜

細過煲電視大, 好多都係童年回憶, 例如機動戰艦爛尾, 要靠機戰補完

淨係講劇情嘅話 某啲作品睇機戰仲好睇過原作

seed d今次講路人真嗰段幾好

之前加美尤屌柒基拉
TAC自訂你地揀咩
好似要TacP好過錢

3周目可以拎晒全部
所以要邊個自己鐘意就得
打撚左頭兩話隻大和號已經搞到個人震哂, 之前集集機戰都玩,對Z系列感到好撚失望,唔知係未為左就psp機能問題只係一味用圖片同文字表示, 今集一開波就整個cg插入, 有返哂ps2年代既感覺, 爽
TAC自訂你地揀咩
好似要TacP好過錢

tacp應該緊要d.
升人能力值已經勁好多
廢柴都可以變主力
你地有睇過咁多作品真好
我淨係睇高達,其他作品一套都無睇,要不是今次有中文真係完全唔知講乜

細過煲電視大, 好多都係童年回憶, 例如機動戰艦爛尾, 要靠機戰補完

之前加美尤屌柒基拉

機戰冇乜邊次有優待過基拉
反而飛鳥真待遇好好多
打撚左頭兩話隻大和號已經搞到個人震哂, 之前集集機戰都玩,對Z系列感到好撚失望,唔知係未為左就psp機能問題只係一味用圖片同文字表示, 今集一開波就整個cg插入, 有返哂ps2年代既感覺, 爽

Cg量還可接受啦
多就唔算好多
你地有睇過咁多作品真好

之前加美尤屌柒基拉

反而飛鳥真待遇好好多

一開波路人真冇seed真係好on9
你地有睇過咁多作品真好

之前加美尤屌柒基拉

反而飛鳥真待遇好好多

alpha 3基魔幾勁喎
你地有睇過咁多作品真好

之前加美尤屌柒基拉

反而飛鳥真待遇好好多

一開波路人真冇seed真係好on9

三十幾話先有得爆SEED
不過果段係寫得幾好嘅
你地有睇過咁多作品真好

之前加美尤屌柒基拉

反而飛鳥真待遇好好多

自從seed d出左之後經常有意無意幫路人真平反

之前加美尤屌柒基拉

反而飛鳥真待遇好好多

駁唔到

之前加美尤屌柒基拉

反而飛鳥真待遇好好多

駁唔到

z1

之前加美尤屌柒基拉

反而飛鳥真待遇好好多

駁唔到

z1

基本上除左SC2同K之外無一集唔洗白路人真
基魔有幾黑就睇唔同作品
大和號d戰鬥動畫d fps高到

特別順

下隻機戰應該會有銀河英雄傳說

唔L係呀?

楊威利指揮會唔會去到lv9

Nico上面條MAD 亞光速乾冰
Between 有冇清真係無用過敵回合精神同d extra?

Extra唔用的話某d關會好難追SR
但敵回合精神我基本上封印

有啲關一定要用extra先拎到sr

白金左都唔知新機戰 , 敵方round用到精神

真實系好難忍手唔用

最多SL,堅決唔用
Between 有冇清真係無用過敵回合精神同d extra?

真實系好難忍手唔用

最多SL,堅決唔用

又要唔用但死左又sl
昆霸都回歸過,幾時輪到重戰機
去睇game見到有人一次過買ps4 og ggen同v
埋單$1400

1400 咁抵玩?

平均差唔多460一隻喎

3隻都中文
佢計v 500 另外兩隻450

巴打想問你邊間舖見到og中文版?
仆街有乜嘢慘過齊曬料都冇得玩 ,唔撚想覆公司嘅email 啊

真實系好難忍手唔用

最多SL,堅決唔用

又要唔用但死左又sl

我認喎
但唔比人打爆機或唔影響趕SR的話通常唔會理
幾時先有官方攻略
其實死左唔洗比修理費好正 係咪今集先係咁。對上玩機戰係ps2好似
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞