[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(6)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
Eva 8號機有無巴打用

升爆 超遠距+h&r+支援攻擊 好好用
去睇game見到有人一次過買ps4 og ggen同v
埋單$1400

成個月唔洗出街
埋單$1400

1400 咁抵玩?
埋單$1400

1400 咁抵玩?

平均差唔多460一隻喎
想買部psv. 呢d game好似手提正.
ps4爆左2周目想拎其他隱藏機
埋單$1400

1400 咁抵玩?

平均差唔多460一隻喎

ogmd同ggen我見過一手3字尾已經有
埋單$1400

1400 咁抵玩?

平均差唔多460一隻喎

3隻都中文
佢計v 500 另外兩隻450

咩對白嚟
搞到2個人關係好曖昧

男主 X Nine

過埋呢一版你就知
其實唔止曖昧咁簡單

nine終於明呢種係咩情感了

未明囉
所以先係ace party對話入面係咁問人
埋單$1400

1400 咁抵玩?

平均差唔多460一隻喎

係喎
買ggen玩先。隔一排再打3周目
呢排日日打機戰要轉一轉

武田巴打真漢子

武田巴打真漢子

我eva5部機都gace+連武器升爆
ange機升爆再係咁+佢射程,屈到
ange機升爆再係咁+佢射程,屈到

親生女
有個問題 角色能欄學到去中間果版
就咁睇駕駛員能力又睇唔到
想問下個效果仲存唔存在
原來玩完dlc之後都可以入副指示
變相會多啲擊墜數
用焰龍號BBG都好用過SEED
又好J又由衣
埋單$1400

1400 咁抵玩?

平均差唔多460一隻喎

3隻都中文
佢計v 500 另外兩隻450

我想放game俾嗰條友
原來玩完dlc之後都可以入副指示
變相會多啲擊墜數

另類課金
有個問題 角色能欄學到去中間果版
就咁睇駕駛員能力又睇唔到
想問下個效果仲存唔存在

仲喺度 冇位show出黎啫
又好J又由衣

又有指揮又好閃
五改之後又有15EN嘅時空炮大大力
SEED果堆如果唔係因為行天使龍線冇機出我先唔會派佢地落場
又好J又由衣

又有指揮又好閃
五改之後又有15EN嘅時空炮大大力
SEED果堆如果唔係因為行天使龍線冇機出我先唔會派佢地落場

5改完部焰龍號只係會用頭尾2招
學埋HIT&AWAY就連第1招都可以慳返
大和號d戰鬥動畫d fps高到

特別順

下隻機戰應該會有銀河英雄傳說

咁不如要宇宙海盜同銀河鐵路999

戰艦都算, 火車就....
大和號d戰鬥動畫d fps高到

特別順

下隻機戰應該會有銀河英雄傳說

咁不如要宇宙海盜同銀河鐵路999

戰艦都算, 火車就....

HARLOCK同X1一齊出一定好過癮
埋單$1400

1400 咁抵玩?

平均差唔多460一隻喎

係喎
買ggen玩先。隔一排再打3周目
呢排日日打機戰要轉一轉

ggen伏伏地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞